Dvieļi būs gandrīz kā jauni 3 minūtēs; 1 karote šī produkta var aizstāt pulvera kalnu

 

Sinepes un sāls – palīgi cīņā pret traipiem

Sinepes var būt arī labs palīgs cīņā pret netīrumiem, īpaši taukainiem traipiem. Sinepju pulveri atšķaida ar siltu ūdeni līdz biezai masai un uzklāj uz problemātiskajām vietām. Sāls palīdz ne tikai tikt galā ar traipiem, bet arī atjauno dvieļu spilgtumu. Lai to izdarītu, mazgāšanas līdzekļa nodalījumā pievienojiet dažas ēdamkarotes sāls un palaidiet mazgāšanas ciklu.

Amonjaks un citronskābe – efektīvi palīgi, arī ir lieliski palīgi mājas uzkopšanā!

Amonjaks ir efektīvs līdzeklis pret noturīgiem traipiem un smakām. To var izmantot, sajaucot to ar ūdeni un spirtu vienādās proporcijās. Pārliecinieties, ka strādājat labi ventilētā telpā un lietojat cimdus, lai pasargātu ādu.

Citronskābe ir lieliska izvēle audumu izgaismošanai un traipu noņemšanai. Vienkārši pievienojiet paciņu citronskābes veļas mašīnai kopā ar dvieļiem, un tas palīdzēs noņemt smakas un atjaunot audumu spožumu.

Abas vielas ir efektīvas un pieejamas, tāpēc varat tās droši izmantot ikdienas uzkopšanā!

Ievērojot šos vienkāršos padomus, jūs varat atjaunot dvieļu svaigumu un tīrību, neizmantojot dārgus profesionālos produktus.

Lasi vēl: Tagad precīzi zinu, kā saglabāt kāpostus svaigus līdz pavasarim. Gadiem ilgi es zaudēju ražu nepareizas uzglabāšanas dēļ

Apvienojot dažādas metodes, jūs atradīsiet visefektīvāko veidu, kā kopt savus virtuves dvieļus.

Lielisks veids, kā pavairot pelargonijas/ģerānijas – nepieciešama tikai viena lapiņa 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment