Dzēšot ugunsgrēku Madonā, cietis ugunsdzēsējs

Dzēšot ugunsgrēku Madonā, cietis ugunsdzēsējs. Vakar ugunsdzēsēji izsaukti uz ugunsgrēku ēkā Madonā. Ugunsgrēks izcēlies trešajā stāvā un izplatījies pārējā ēkā.

Konstatēts, ka otrā stāva dzīvokļa virtuvē dega sadzīves mantas divos kvadrātmetros. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās ēkas izglāba vienu cilvēku, bet vēl viens cilvēks tika evakuēts. Ugunsdzēsējam, kurš dzēš ugunsgrēku, bija nepieciešama Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķu palīdzība.

Saldus novadā pirms dažām dienām notikusi autoavārija. 14 palīgā izsaukts VUGD. Ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja trim cilvēkiem izkļūt no automašīnām un pēc tam nodeva neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekiem. Ceļš tika izbūvēts noteiktā veidā, lai pa to varētu braukt automašīnas. 2:30 kāds zvanīja, ka Rīgā deg šķūnis. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg blakus esošās mājas šķūņi un jumts.

Divi cilvēki tika evakuēti no ēkas, jo tas lika viņiem justies nedroši. Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēmis 58 izsaukumus. Piecpadsmit no šiem izsaukumiem bija uz ugunsgrēku dzēšanu, bet 35 bija uz glābšanas darbiem. Tomēr astoņi no zvaniem bija nepatiesi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment