Dzimšanas datuma pēdējais cipars paredzēs jūsu nākotni uz 5 gadiem. Īpaši svarīgs ir 2024. gads


Interesants materiāls par to, kurā apkopota prognoze turpmākajiem 5 gadiem atkarībā no tava dzimšanas datuma pēdējā cipara.

Īpaši nozīmīgs ir 2024. gads. Piemēram, cilvēks ar numuru 8 tiek uzskatīts par naudas veiksminieku.

Numeroloģijā nav nenozīmīgu detaļu. Pat vissīkākais mainīgais var ievērojami ietekmēt noteiktu periodu un pat mainīt cilvēka dzīvi.

Iespējams, esat pamanījuši, ka mainot vārdu vai uzvārdu, cilvēka personība var iegūt jaunas iezīmes: raksturs un ieradumi mainās, parādās īpašības, kas iepriekš nebija izpaudušās.

Tāpat ir interesanti aplūkot skaitļus dzimšanas datumā. Tie var būt kā pirmkods, kurā slēpjas milzīgs daudzums informācijas par mums, kaut kas līdzīgs DNS ķēdei, ko zinātnieki vēl nav pilnībā atšifrējuši. Atšķirībā no numerologiem, kuri detalizēti izpēta mūsu dzimšanas datuma kodus.

Lasi arī: Būs izcili pie gaļas vai salātiem: marinētu sīpolu recepte ziemai
 

 

Šodien runāsim par to, kā ar numeroloģijas palīdzību var ne tikai atklāt pilnīgu informāciju par sevi, bet arī prognozēt tuvāko nākotni.

Informāciju par to var ņemt, veicot vairākas vienkāršas manipulācijas ar dzimšanas datuma pēdējo ciparu.

Kas tieši ir jādara, lai to izdarītu, es pastāstīšu gavēņa beigās, bet pagaidām ķersimies pie atšifrējumiem. Lai to izdarītu, ņemiet dzimšanas gadu, paskatieties, kurš cipars ir pēdējais un atrodiet tā aprakstu sarakstā zemāk. Prognoze norādīta 5 tuvākajiem gadiem.

Es paņemu tukšu pudeli un kartupeļus un pagatavoju interesantu uzkodu

0 – polaritāte: viss vai nekas

Periods paies ar devīzi “ko izstaro, to arī saņem”. Dzīve jums būs savdabīgs spogulis, kas atspoguļos iekšējo stāvokli. Ja jūs mīlat sevi un pasauli apkārt, visas jūsu personības stiprākās un resursu puses izpaudīsies par visiem 100 procentiem.

Bet, ja jūs dzīvosiet tumsonības un kaisles enerģijās, jūs riskēsiet zaudēt visu, kas ir.

1 — kundzība: karaliene vīriešu pasaulē

Periods ritēs spēcīgu vīrišķo enerģiju vadīts. Neatsakieties no vīriešu palīdzības un aizbildniecības, īpaši, ja strādāsiet ar vīriešiem vai būsiet viņu pakļautībā. Jūs esat tas magnēts, pie kura tiek pievilkti labākie resursi no vīriešiem: finansiālā palīdzība, dāvanas, uzmanība.

Tomēr neaizmirstiet, ka neizrādīsieties videi draudzīgi — gaidiet nūjas riteņos. No kā? No tiem pašiem vīriešiem!

2 — maģija: izpausme, dziedniecība, vēlmju piepildījums

Maģijas enerģija un priesterienes spēks vadīs un noteiks nākamos 5 gadus. Ieklausieties noslēpumos, iemācieties pamanīt un saprast Visuma sūtītās zīmes.

Šajā periodā atradīsiet gara biedrenes, spēcīgas sievietes, kas pamācīs un atbalstīs.

Centieties šo periodu nodzīvot labklājības enerģijā, citādi riskējat zaudēt draudzenes un pārvērst līdzgaitnieces par sāncensēm.

Lai juvelierizstrādājumi mirdzētu kā jauni, jāizmanto šī metode – viegli un mājas apstākļos

3 — mūza: māksla, iedvesma, jaunrade

Piedalieties radošumā, uzpūtiet sevī kreatīvu dzirksti. Tieši caur daiļradi jūs izpaudīsieties kā personība; tieši caur to jums nāks citi labumi: nauda, atzīšanās, mīlestība, draudzība.

Atmetīsiet šo ceļu, – riskējat zaudēt izdevīgas iespējas un svarīgus cilvēkus.

4 — ezotērika: Visuma un sevis paša izzināšana

Rahu enerģija ir tas, kas aizvedīs jūs līdzi šajā laika posmā. Kas ir Rahu? Karma, tumsa, kas absorbē gaismu, atmaksa par pārkāpumiem.

Lai gūtu labus ienākumus, iemaksājiet likmi intelektuālam darbam. Ja spersiet soli uz Visuma un savas dvēseles likumu izzināšanas ceļa, pievērsīsieties garīgajām praksēm, ezotērikas studijām un sevis pilnveidošanai, periods paies gludi un pārpilnībā.

Ja dzīvosiet šo laiku neekoloģiski, gatavojieties lieliem zaudējumiem un smagam fiziskam darbam.

 

5 — komunikācija: sazināšanās un sakaru veidošana

Iepazīties, veidot kontaktus, izvizināt sevī oratora prasmes, mācīties būt diplomātam un sarunu vedējam ir jūsu pamatuzdevums, ja vēlaties nākamos 5 gadus nodzīvot labklājībā, pārpilnībā un mīlestībā. Dažkārt šāds uzdevums šķiet neizpildāms: pasaulē ir paaugstinājies agresijas un negatīvisma līmenis, taču tieši pareizas komunikācijas veidošanā ar apkārtējiem ir ielikta panākumu atslēga.

Atteiksieties pildīt šo misiju — riskēsiet nākamo dzīves posmu sagaidīt pilnīgā vientulībā.

Jau sen vairs nemazgāju virtuves dvieļus; 5 minūtes un tie ir kā jauni un svaigi smaržo – vienkārša metode, kas man palīdz

6 — mīlestība: pret partneri, sevi un pasauli

Mīlestība ir tas pats kanāls, caur kuru jūsu dzīvē ienāks visdažādākie labumi. Tas, ar ko jūs nodarbojaties, jūsu saskarsme ar apkārtējiem, pienākumi un priekšrokas, ir jāveido uz mīlestību, jānāk no iekšējas vēlmes. Harmoniskas attiecības pārī būs pārpilnības un apmierinājuma avots ar dzīvi.

Šajā periodā dodiet priekšroku ģimenes biznesam, jebkurai darbībai, kas saistīta ar skaistumu, iedvesmu, bērniem, attiecībām.

Centieties dzīvot ekoloģiski, citādi riskējat izgāzties apšaubāmās saitēs un mīlas trijstūros.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem cipariem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment