Dzimšanas datuma pēdējais cipars paredzēs jūsu nākotni uz 5 gadiem. Īpaši svarīgs ir 2024. gads

7 — harmonija: gudrība, apzināšanās, izaugsme

Nepārtraukta garīgā attīstība — šāds uzdevums jums stāvēs priekšā nākamos 5 gadus. Tā var šķist grūta, jūs varat brīnīties: kur es esmu, bet kur garīgums. Tomēr jāatceras: viss sākas ar maziem soļiem: atteikšanos no tā, kas posta, palīdzību tuviniekiem, līdzcietību, sevis iepazīšanu.

Nebaidieties rakņāties sāpīgās lietās, izdzīvot sarežģītas emocijas. Centieties iemācīties piedot un palaist vaļā. Pierakstieties pie psihologa, atrodiet virzienu ezotērikā, kas vislabāk saskan ar jums un attīstieties tajā. Atcerieties, ka Visums tevi vada un aizsargā.

Ja ignorēsiet savu uzdevumu, riskēsiet iegūt sastrēgumu: attīstībā, personīgajā dzīvē, finansēs.

8 — pārpilnība — finansiālā labklājība un bagātība

Jums šķitīs, ka Visums beidzot ir pamanījis jūsu centienus un atalgo jūs pilnībā: māja – “pilnīgs kauss”, garīgi draugi, harmoniskas attiecības, stipra veselība un, protams, nemitīga finanšu vairošana.

Burtiski viss, kam pieskaraties, nesīs ienākumus: jaunas idejas, izdevīgas iepazīšanās, produktīvas tikšanās. Jums atklāsies spēja monetizēt savas prasmes un zināšanas, izmantojiet to maksimāli.

Ja pamanāt aizkavēšanos finansēs, paskatieties, kādā jomā izpaužaties neekoloģiski un centieties to labot.

9 — humānisms — žēlsirdība un palīdzība

Palīdzēt tuvākajam arī tad, kad pašam viss ir grūti, ir jūsu pamatuzdevums šajā periodā. Paradoksāli, bet tieši tas būs jūsu izpalīdzīgais zizlis brīžos, kad šķiet, ka “sliktāk nemaz nevar būt”.

Mūsu senči jau izsenis zināja, ka tas ir nopietni… Ja tu sapnī redzēji putnu: ko šis sapnis vēstī un sola?

Lai ko jūs darītu, palīdzēsiet kaimiņu bērnam ar mājiņu, pasmaidīsiet pretī nekaunīgam pārdevējam vai atvērsiet dzīvnieku patversmi, — Visums noteikti pateiksies un atmaksās ar naudu, atzīšanos, atbildes palīdzību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment