Dzīvo un mācies. Kādu lūpu krāsas krāsu izvēlēties sievietei pēc 60 gadiem

Uz ielas nav daudz sieviešu vecumā virs 60 gadiem ar labi uzklātu grimu vai grimu vispār.

60+ gadu vecumā pat ar visrūpīgāko kopšanu ādu nevar saglabāt jaunu. Lai cik ļoti jūs censtos, vecums, kā saka, ir uz jūsu sejas. Un viena no problemātiskākajām vietām ir lūpas. Lūpu krāsa mainās, kļūst blāvāka, tās zaudē skaidru kontūru, parādās sīkas grumbiņas. Šķiet, ka glābiņš ir lūpu krāsa, jo šis līdzeklis var noslēpt šos trūkumus.

Viegli pagatavojami eklēri ar vaniļas krēmu ar viegli atrodamu sastāvdaļu – tik gardi, ka uz izķeršanu

Taču, ja lūpu krāsu izvēlēsieties nepareizi, tā vēl spēcīgāk uzsvērs ar vecumu saistītās izmaiņas. Tāpēc sievietes kosmētiski noliek malā, atsakoties no grima lietošanas vispār.

Tam ir zināma taisnība. Labāk tīra seja nekā slikts grims. Taču ir iespējams izvēlēties pareizo kosmētiku un izmantot to mazliet citādāk, lai arī 60+ gados izskatītos lieliski. Tātad, kādu lūpu krāsas krāsu izvēlēties 60+ gadus vecai sievietei?

Izvēlēties toni

Lūk, daži ieteikumi sievietēm 60+, kā izvēlēties toņus:

Rozā lūpu krāsa. Tev nav uzreiz jārausta deguns, rozā krāsu palete ir ļoti daudzveidīga, tāpēc vari atrast variantu jebkuram vecumam. Vislabāk izmēģināt dabīgos toņus. Taču no rozā un ceriņkrāsas toņiem vajadzētu izvairīties. Šāda krāsa izskatās pārāk nedabiski.

Sarkana lūpu krāsa. Dīvaini, bet sarkanā lūpu krāsa daudz vairāk piestāv gados vecākām sievietēm nekā jaunām dāmām. Jauna seja kombinācijā ar sarkanu lūpu krāsu izskatās vulgāra, bet pieauguša – cēla.

Bet, protams, ar nosacījumu, ka lūpas ir uzkrāsotas glīti. Sarkanā lūpu krāsa piesaistīs acis, tāpēc pat mazākā neuzmanība uzreiz pievērsīs uzmanību.

Persiku toņi. Tas ir neitrāls risinājums, kas ir piemērots lielākajai daļai sieviešu.

Lasi vēl: Izmēģiniet jaunus salātus “Bez gadījuma”: es nekad nedomāju, ka mani varētu pārsteigt pupiņu salāti (vienkārši un garšīgi, ļoti garšīgi)

Šāda lūpu krāsa ir atsvaidzinoša un neizceļ grumbas, pat ja nedaudz kļūdīsieties ar toņa izvēli, tā tik ļoti nekrāsos acis kā sarkanie toņi.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment