Dzīvo un mācies. Kādu lūpu krāsas krāsu izvēlēties sievietei pēc 60 gadiem

 

Bēšs un brūns. Tas ir ļoti individuāli, bet tomēr lielākajai daļai sieviešu šī iespēja nepatīk.

Bēšs tikai izceļ sejas bālumu, brūns padara seju stīvu un piešķir vecumu.

Padomi, kā izvēlēties tekstūru

Pievērsiet uzmanību ne tikai tonim, bet arī lūpu krāsas tekstūrai. Nelietojiet perlamutra nokrāsas, lūpu krāsu ar spoguļa spīdumu. Uz vecuma sejas tā izskatīsies ārkārtīgi nepiemēroti.

Taču modernās matētās tekstūras ne visiem būs piemērotas. Matēta lūpu krāsa labi izskatās ar perfektu lūpu ādu. Ja gar kontūru ir nelīdzenumi un grumbiņas, lūpu krāsa tās tikai uzsvērs.

Lietojot šķidrās lūpu krāsas, jābūt uzmanīgiem. Tām ir tendence izplatīties un aizpildīt grumbiņas, kas izskatās ļoti neglīti.

Labākais variants ir klasiska lūpu krāsa ar maigu satīna spīdumu. Tā piešķirs jūsu lūpām trūkstošo apjomu un nepievērsīs uzmanību trūkumiem.

Kontūrzīmuļa izmantošana palīdzēs padarīt lūpu kontūru skaidru un novērsīs lūpu krāsas izplūšanu. Tikai rūpīgi izvēlieties toni. Kā universālu risinājumu var ieteikt zīmuli, kas pēc iespējas vairāk atbilst jūsu lūpu tonim.

Un vēl viens neliels padoms: nebaidieties eksperimentēt. Izmēģiniet dažādus toņus, pat ja tie netiek uzskatīti par piemērotiem nobriedušām sievietēm vai atceraties, ka šādas krāsas jums nederēja, kad jums bija 40 gadu. Izmantojiet paraugus un meklējiet to toni un toni, kas jums der.

Lasi vēl: Es baidos pazaudēt šo recepti: vistas spārniņi izrādās ļoti garšīgi, tas viss ir marinādē (mēs tos ēdam kā saulespuķu sēklas, nav iespējams apstāties)

Vai izmantojat lūpu krāsu? Cik bieži? Pastāstiet mums komentāros.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment