Džungļos atrodas milzīga baznīca, kas uzcelta vistas veidolā. Mūsdienās šī ēka tiek izmantota kā…

Svētnīca tika uzbūvēta 1990. gados un tās autors ir 67 gadus vecais Daniels Alamšahs, kurš redzēja vīziju, kura iedvesmoja vīrieti izveidot lūgšanu namu dūjas formā. Viņš skaidro: “Tādēļ, ka esmu kristietis, cilvēki domāja, ka būvēju baznīcu. Bet tā nav baznīca. Es būvēju lūgšanu namu… tā ir vieta visiem cilvēkiem, kuri tic Dievam.”

Lasi arī: Marta Meisone – sieviete, kura 60 gadus dzīvoja kapsulā

Lūgšanu nams nav ekskluzīva vieta kādas konkrētas reliģijas pārstāvjiem, tā ir pieejama ikvienam, kurš vēlas sazināties ar Dievu. To nereti apmeklēja musulmaņi, budisti un kristieši. Improvizēti dievkalpojumi tika organizēti ēkas augstākajos stāvos, bet tās zemākie stāvi kalpoja kā rehabilitācijas centrs jauniešiem. Lūgšanu namā nonāca bērni ar dažādu spēju traucējumiem, no narkotikām atkarīgie, kā arī bērni no nelabvēlīgām ģimenēm.

2000. gadā lūgšanu namam nācās savas durvis slēgt, jo ēkas uzturēšanas izmaksas bija pārāk augstas, tā, nu, vistas formas ēka tika pamesta dabas varā. Mūsdienās Gereja Ajam kļuvusi par iecienītu tūrisma objektu kā ceļotajiem, tā fotogrāfiem.

Lasi vēl: Šī baznīca tika uzcelta no pavisam dīvaina materiāla – vai tā ir zaimošana?

Avots: outdoorrevival.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment