Pēc 20 minūtēm pannā ielej pusglāzi karsta ūdens. Liek cepeškrāsnī vēl uz 20-30 minūtēm līdz kļūst skaisti zeltaini brūni.
Izņem pannu no cepeškrāsns. Gatavās kotletes pārliekam uz šķīvja un varam pasniegt. Aromāts ir pārsteidzošs. Kotletes sanāk ļoti garšīgas, aromātiskas un ļoti skaistas!
Man ļoti patīk šī kotlešu gatavošanas metode; nav ilgi jāstāv pie plīts.
Lasi vēl: Numeroloģijas noslēpumi: kāds skaitlis nesīs veiksmi no 11. līdz 17. martam
Noteikti izmēģiniet šo kotlešu gatavošanas metodi, domāju, ka jums patiks, tikai tā mēs tagad gatavojam, ļoti reti cepam uz pannas.
Tevi noteikti interesēs
- Lācis pastaigājas mājas pagalmā un ģimenei to izdodas nofilmēt: brūnie lāči kļūst aizvien drošāki (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Maestro Raimonds Pauls atklāj, ka viņam vairs kājas neklausa un dēļ tā iekulies dīvainā situācijāby Sandra Vīgante
- Latviešu triks, kā atdzesēt auto salonu 30 sekundēs bez gaisa kondicionieraby Rinalds Bergmanis