Es gribu pie savas bijušās sievas: jaunā sieva nepatīk

 

Sieva atrada iemeslu sastrīdēties gandrīz par jebko. Jā, es nebiju Dieva dota dāvana, bet sievas smadzeņu skalošanu vairs nespēju izturēt.

Nebija krāpšanas, mēs vienkārši nesaderējām pēc raksturiem. Dažreiz es biju vainīgs pat pie tā, ka esmu noguris un gribēju gulēt. Viņa saskaitīja laiku, ko pavadu ar dēlu, palīdzot viņam mācībās. Un viņa taisīja tik dusmīgu sejas izteiksmi, ja es viņu aizvedu uz kādiem foršiem pasākumiem, kur bija labi arī man. Apgalvojums bija tāds, ka es tikai izklaidējos ar bērnu, un viņa bija spiesta ieņemt galvenā audzinātāja amatu. Dima bija jau 9 gadus vecs, tāpēc nopietni runāju ar viņu, paskaidroju, ka vaina nav viņā, kā arī norādīju, ka mēs ar mammu vienmēr būsim viņa vecāki.

Es atceros dienu, kad es aizgāju. Man toreiz likās, ka pieņemtu pareizu lēmumu. Mēs ar sievu nesapratām viens otru.

Es pārvācos

Nedalīju īpašumu. Vienkārši aizgāju. Es noīrēju dzīvokli tajā pašā apkārtnē, lai Dimas pie manis varētu nākt, kad vien iespējams. Ira iesniedza šķiršanās pieteikumu apmēram pēc trim mēnešiem. Kādu laiku es tikai atguvos no kliedzieniem, trokšņiem, pretenzijām, ierobežojumiem, aizliegumiem.

Stāvoklis bija tāds, it kā es būtu aizbraucis uz sanatoriju – nodarbojos ar savas veselības sakārtošanu. Tā pusgads palidoja nemanot. Tad dēls pateica, ka kāds tēvocis brauc pakaļ mātei. Bija pretrunīgas emocijas, no vienas puses it kā vienalga, bet, no otras puses, kaut kas sāpināja.

Lasi arī: Briti melš, ka Keita Mildtone nav nemaz tik jauka – lūk ko viņa negaidīti izdarīja ar savu asistenti

Es nolēmu, ka arī man laiks. Sievietes bija pēc sievas, bet visas tikai uz vienu vai divām naktīm. Es gribēju nelielu noturību. Tā Inna ienāca manā dzīvē. Jauna, izskatīga, bez pretenzijām un drāmām. Viņa mani nebakstīja, tāpēc es tiku ievilkts jaunā dzīvē.

Nolēmu

Pēc pirmās laulības kāzas man nebija īpašs notikums, tāpēc es aicināju Innu apprecēties, jo man patika mierīga dzīve kopā ar viņu. Es pat domāju par bērniem. Varbūt dažās vietās es gribēju pārspēt savu bijušo sievu, lai parādītu, cik ātri es viņai atradu mierīgu aizstājēju.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ka notika tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment