Es ņemu glāzi griķu un kāpostu, lai pagatavotu ātras vakariņas; šo varu baudīt katru dienu

Šodien virtuvē radīju ļoti garšīgus un neierastos griķus ar kāpostiem. Šo ēdienu noteikti varētu ēst katru dienu! Produkti ir pilni ar viens otra aromātu, un beigu rezultāts ir patiesi apburošs un neparasts.

Griķi ir sena un uzturīga pārtikas kultūra, bagāta ar veselīgām vielām un labvēlīgu ietekmi uz veselību. Tie ir ekoloģiski draudzīgi, viegli audzējami un uzglabājami. Griķi ir bieži sastopami daudzu kulinārijas tradīciju un piedāvā daudzus veselības ieguvumus, tāpēc tie ir populārs grauds daudzās kultūrās visā pasaulē.

 

Sastāvdaļas:

Griķi – 1 glāze
Ūdens – 2 glāzes
Sviests – 100 g.
Sāls – 1/2 tējk.
Kāposti – 400 g.
Burkāni – 1 gab.
Sīpols – 2 gab.
Sāls – 1/2 tējk.
Augu eļļa – cepšanai

Pasakaina šarlote: pievienojiet sastāvdaļu, kas padarīs desertu neaizmirstamu

Kā es gatavoju:

Noskaloju glāzi griķu zem auksta ūdens.

Katliņā ielej 2 tases ūdens, pievieno 1/2 tējkarotes sāls un 100 g sviesta.

Uzlieku uz uguns un uzvāru. Un tiklīdz ūdens un eļļa uzvārās, pievienoju griķus. Es uzvāra un samazina siltumu līdz minimumam. Vāra zem slēgta vāka apmēram 20 minūtes, un šajā laikā ūdenim vajadzētu pilnībā uzsūkties. Izslēdzu uguni un ļauju griķiem vēl nedaudz nostāvēties.

Lasi vēl: “Kapēc vīrietim nav nepieciešamas sievietes”: bijušais kravas autovadītājs stāsta par savu pieredzi

Pa to laiku sasmalcinu 2 sīpolus un apcepu augu eļļā caurspīdīgus.

Lasi vēl: Vienkārša metode, kas ļaus tualetei spīdēt un smaržot veselas 15 dienas. Jāsarīvē tikai pusīte ziepju gabaliņa!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves un apcepu burkānus un sīpolus līdz mīksti.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment