400 gramus kāpostu sagriežu strēmelītēs un nedaudz sadrupinu.
Pievienojiet sīpoliem un burkāniem, samaisiet un vāriet, līdz kāposti ir gatavi, apmēram 10-12 minūtes. Es to periodiski apmaisu, lai nekas nepiedeg.
Sāliet gatavos kāpostus pēc garšas, samaisiet un noņemiet no karstuma.
Konkrēti ziedi un to krāsa palīdzēs jums paust noteiktas jūtas
Kāpostiem pievienoju griķus un apmaisu.
Lieku uz mazas uguns, lai dārzeņi un griķi sasilst, tas aizņem apmēram 5 minūtes. Un jūs varat to pasniegt uz galda.
Ļoti garšīgi, iesaku pagatavot, ja vēl neesat to darījuši.
Lasi vēl: “Kapēc vīrietim nav nepieciešamas sievietes”: bijušais kravas autovadītājs stāsta par savu pieredzi
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Jauns ciklons brīvdienās: sinoptiķi uzsver, ka dažos reģionos ”debesis ar zemi var satikties”by Sandra Vīgante
- Izbijis dārzkopis nosauca 7 iemeslus, kāpēc ļaudīm pēc 60 dārzeņu audzēšanu labāk “mest pie malas”by Sandra Vīgante
- Vāru burkānus kopā ar āboliem un atklāju neparastu garšu kombinācijuby Rinalds Bergmanis