400 gramus kāpostu sagriežu strēmelītēs un nedaudz sadrupinu.
Pievienojiet sīpoliem un burkāniem, samaisiet un vāriet, līdz kāposti ir gatavi, apmēram 10-12 minūtes. Es to periodiski apmaisu, lai nekas nepiedeg.
Sāliet gatavos kāpostus pēc garšas, samaisiet un noņemiet no karstuma.
Konkrēti ziedi un to krāsa palīdzēs jums paust noteiktas jūtas
Tevi arī varētu interesēt
Kāpostiem pievienoju griķus un apmaisu.
Lieku uz mazas uguns, lai dārzeņi un griķi sasilst, tas aizņem apmēram 5 minūtes. Un jūs varat to pasniegt uz galda.
Ļoti garšīgi, iesaku pagatavot, ja vēl neesat to darījuši.
Lasi vēl: “Kapēc vīrietim nav nepieciešamas sievietes”: bijušais kravas autovadītājs stāsta par savu pieredzi
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Ziemai teiksim atā – Latvijas sinoptiķi sniedz pirmo februāra prognoziby Sandra Ločmele
- Es vairs nevalkāju ”humpalu” drēbes no lietoto apģērbu veikaliem. Visu bez vilcināšanās izmetu – tūlīt izskaidrošu, kādēļby Sandra Ločmele
- FOTO. Visu janvāri Latvijas debesīs var vērot fantastisku skatu, kas sastopams tikai reizi daudzos gadosby Laura Blūma