“Es nesaprotu, kas tev ir ar figūru?” – vīrs neapmierināti paziņoja savai sievai

Mihails ar neapmierinātu skatu paskatījās uz savu sievu.

• Jau trīs gadi pagājuši kopš dzemdībām, bet tu joprojām neesi formā, bet laika bija cik uziet – viņš izteica savas pretenzijas sievai.

• Es arī bez tevis zinu, ka esmu pieņēmusies. Pietiek man par to tik bieži atgādināt – skarbā balsī sacīja Anastasija.

• Taču es tev saku, bet neredzu nekādu rezultātu un tiekšanos notievēt. Vai tad tu nesaproti, ka vairs mani nepiesaisti kā sieviete? Tu prasīji, lai es būtu atklāts ar tevi, tāpēc arī saku visu, ko domāju – savu domu pabeidza Mihails.

Anastasija neko neatbildēja, viņa vienkārši klusējot devās uz savu istabu. Aizverot durvis, sieviete nokrita uz dīvāna un sāka raudāt, neizdvešot ne skaņu. Mihails vairāk pie viņas nepienāca, viņš apģērbās un devās savās darīšanās.

Mihails ļoti sadusmojās uz sievu. Viņš nesaprata, kāpēc viņa neko nedara, lai arī zina par savu problēmu. Nastja varētu pierakstīties trenažieru zālē, bet tā vietā viņa turpina sēdēt mājās un ēst neierobežotā daudzumā. Miša pilnībā nodrošina ģimeni. Bet Nastja, tā vietā, lai atgūtu formu, īsteno sēdošu un pasīvu dzīvesveidu.

Mihails pat piedāvāja Anastasijai vērsties pie speciālistiem, bet saņēma stingru atteikumu. Nastja attiecās, neskatoties uz to, ka ģimenei bija līdzekļu.

Mihails jau sāka aizdomāties par šķiršanos. Ja sieviete nepiesaista vīrieti kā partnere, tad attiecības ir grūti glābt.

Ar šo problēmu Mihails reiz atnāca uz manu kabinetu. Es viņam pastāstīju, kādu rīcību var pielietot, un viņš saņēma vēlamo rezultātu. Vērts atzīmēt, ka situācija ir izplatīta, bet vīrieši bieži uzvedas nepareizi. Zemāk būs rekomendācijas, kuras es devu Mihailam.

Pārstāt sarunas par lieko svaru

Te viss ir diezgan vienkārši. Ikviena sieviete redz savus trūkumus un pret tiem attiecas vēl kritiskāk nekā jebkurš vīrietis. Nepietiek ar to, ka viņa pati sevi šausta, vēl arī vīrs “pielej eļļu ugunij”. Problēma nav tajā, ka sieviete ir neziņā, bet gan tajā, sievietei trūkst motivācijas un vēlmes savest sevi formā.

Kāpēc tā notiek? Iemesli ir dažādi. Te vajadzīga psihologa palīdzība, nevis vīra kritiskais skatiens un viņa ikdienas pārmetumi. Spiediens no mīļajiem tikai pasliktina sievietes stāvokli. Viņa vēlas atbrīvoties no stresa, un ēdiens bieži darbojas kā “mierinājums”.

Par svaru nevajadzētu runāt, šī tēma jāslēdz uz visiem laikiem. Izņēmumu var izdarīt tikai tad, ja sarunas iniciatore bija sieva. Varbūt viņai ir vajadzīgs atbalsts vai viņa vienkārši vēlas parunāt ar tuvu cilvēku.

Atrast labas īpašības, kas piesaista sievā

Jā, mana sieva ir pieņēmusies svarā. Tomēr viņa joprojām ir sieviete. Un ne tikai sieviete, bet tā, kurā Mihails savulaik iemīlējās. Galu galā viņai, iespējams, joprojām ir tās īpašības, kas agrāk piesaistīja Mišu. Ieteicu šādu variantu: tuvības brīdī uzslavē savu dzīvesbiedri par tām īpašībām, kas tev viņā patīk. Skaistas acis, gari mati, patīkama balss.

Ļaujiet sev vienkārši biežāk teikt sievai šādas frāzes: “es varētu noslīkt tavās acīs” vai “tava balss padara mani traku”.

Protams, šie komplimenti nemazinās lieko svaru, taču dzīvesbiedre būs pacilātā noskaņojumā. Visticamāk, šādas darbības viņu motivēs un viņa centīsies darīt visu iespējamo, lai iegūtu formu. Sieviete sapratīs, ka vīrs joprojām interesējas par viņu un joprojām viņu mīl. Komplimenti un sirsnīgi vārdi ir daudz efektīvāki nekā pārmetumi un neapmierinātības izpausmes.

Sniegt atbalstu, lai sasniegtu skaistu figūru

Gadās, ka vīrieši ēd vakarā, bet no šī sliktā ieraduma viņi ne vienmēr pieņemas svarā. Ar dažiem gan tā notiek, bet viņi par to neuztraucas. Viņi nāk uz virtuvi vēlu vakarā vai naktī, atver ledusskapi un meklē, kā remdēt izsalkumu. Visbiežāk tie ir produkti, kas ir kaitīgi figūrai: desa, miltu izstrādājumi, salāti ar majonēzi. Protams, arī sieva ir iekārdināta un uztur vīram kompāniju. Es ieteicu Mišam apsēsties ar sievu un kopīgi sastādīt sarakstu ar ēdieniem, kurus nevajadzētu pirkt.

Mihails bija labā formā, taču viņš nekad nav gājis uz sporta zāli, viņam vienkārši paveicās ar ģenētiku. Un no sievas viņš pieprasīja, lai viņa dotos uz sporta zāli. Negodīgi, vai ne?

Pēc mana ieteikuma Mihails sāka veikt ikdienas fiziskos vingrinājumus mājās. Tāpat viņš neaizmirsa par 1.punktu.

 

LASI VĒL: Pirmsdzimto dzemdēju, kad man bija 38, bet vīram 50. Tagad to nožēloju

 

Pagāja 2 mēneši

Mihails ar sajūsmu stāstīja, ka viņa sieva jau atbrīvojusies no pieciem kilogramiem. Viņa lepojās ar sevi, lielījās vīram un ar katru dienu uzplauka arvien vairāk. Pēc diviem mēnešiem Anastasija jau ir zaudējusi desmit kilogramus.

Speciālista palīdzība un sporta zāle nebija vajadzīga. Tiklīdz Mihails pārstāja pārmest sievai, sāka vingrot viņas priekšā un izslēdza visu kaitīgo pārtiku, Nastjai izdevās normalizēt svaru.

Protams, mani ieteikumi nav 100% līdzeklis, taču tie ir ļoti efektīvi. Tā vietā, lai lamātu savu sievu kā nesaprātīgu bērnu, jums vajadzētu viņu atbalstīt un motivēt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment