Taču nebaidieties no ūdens krāsas maiņas – tas ir normāls process. Ja ola ir nedaudz saplaisājusi, citrona sula iekļūs iekšā un balinās baltumu. Tā neietekmēs olu garšu, un tai ir arī dezinficējoša iedarbība.
Uzlieciet vārītas olas uz šķīvja un atdzesējiet tās. Tas arī ir būtiski. Pēc tam tās var nomizot. Olas būs gludas, baltuma virsma vienmērīga, bez saplēstiem gabaliņiem. Tās ir ļoti viegli nomizot.
Es jums atklāju perfektu olu pagatavošanas noslēpumu.
Produktu saraksts:
– Ūdens;
– Citronu sula;
Šādas olas jūs varat pagatavot brokastīm. Tās izskatās ļoti apetīti rosinošas!
6 vienkārši, gudri un svarīgi noslēpumi, kas palīdzēs dzīvot laimīgi
Vārītas olas ir lieliski piemērotas dažādām maltītēm – tās var baudīt brokastīs, pievienot salātiem, maizītēm vai ēst kā veselīgu uzkodu. Vārītas olas labi sader ar daudzām citām sastāvdaļām, padarot tās par gardu un elastīgu papildinājumu jebkurai ēdienreizei.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Tie bija pavisam citi laiki… Pazīstamais latviešu aktieris Mārtiņš Vilsons atklāj savu uzskatu par to, kāda bijusi dzīve Padomju Latvijāby Laura Andersone
- Pievienoju šo sastāvdaļu maltās gaļas kotletēm maizes vietā: sulīgums garantētsby Rinalds Bergmanis
- Sinoptiķis apbēdināja ar prognozi jūlija otrajai pusei: ”Jūlijs mums iespiedīsies atmiņā”by Sandra Vīgante