Taču nebaidieties no ūdens krāsas maiņas – tas ir normāls process. Ja ola ir nedaudz saplaisājusi, citrona sula iekļūs iekšā un balinās baltumu. Tā neietekmēs olu garšu, un tai ir arī dezinficējoša iedarbība.
Uzlieciet vārītas olas uz šķīvja un atdzesējiet tās. Tas arī ir būtiski. Pēc tam tās var nomizot. Olas būs gludas, baltuma virsma vienmērīga, bez saplēstiem gabaliņiem. Tās ir ļoti viegli nomizot.
Es jums atklāju perfektu olu pagatavošanas noslēpumu.
Produktu saraksts:
– Ūdens;
– Citronu sula;
Šādas olas jūs varat pagatavot brokastīm. Tās izskatās ļoti apetīti rosinošas!
6 vienkārši, gudri un svarīgi noslēpumi, kas palīdzēs dzīvot laimīgi
Tevi arī varētu interesēt
Vārītas olas ir lieliski piemērotas dažādām maltītēm – tās var baudīt brokastīs, pievienot salātiem, maizītēm vai ēst kā veselīgu uzkodu. Vārītas olas labi sader ar daudzām citām sastāvdaļām, padarot tās par gardu un elastīgu papildinājumu jebkurai ēdienreizei.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Manam draugam jau ir 37 gadi, viņš pelna tūkstošus, brauc ar ‘Mercedes’ un dzīvo Rīgas centrā. Tomēr viņš joprojām nevar apprecēties viena iemesla dēļby Rinalds Bergmanis
- Mūsu ģimene mīl “Sarkano jūru” – garšīgus un sulīgus salātus, kuri ir gatavi 10 minūtēsby Anete Vītola
- Leģendārā Olga Dreģe atklāj kādā veidā saglabājusi pat vairāku gadu vecus skatītāju dāvinātos ziedusby Sandra Ločmele