Es olas vāru tikai šādā veidā. Tie neplaisā un ir viegli tīrāmi, ja pievienojat šo

Taču nebaidieties no ūdens krāsas maiņas – tas ir normāls process. Ja ola ir nedaudz saplaisājusi, citrona sula iekļūs iekšā un balinās baltumu. Tā neietekmēs olu garšu, un tai ir arī dezinficējoša iedarbība.

Neizmetiet sapuvušos ābolus! Mēs jums pastāstīsim, kā tos lietderīgi izmantot savā dārzā

Uzlieciet vārītas olas uz šķīvja un atdzesējiet tās. Tas arī ir būtiski.

Pēc tam tās var nomizot. Olas būs gludas, baltuma virsma vienmērīga, bez saplēstiem gabaliņiem. Tās ir ļoti viegli nomizot.

Es jums atklāju perfektu olu pagatavošanas noslēpumu.

Produktu saraksts:

– Ūdens;
– Citronu sula;

Lasi vēl: Ātra personības analīze: ko jūsu sejas forma liecina par jūsu personību

Šādas olas jūs varat pagatavot brokastīm. Tās izskatās ļoti apetīti rosinošas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment