Kad pagatavoju šīs pankūkas, recepte uzreiz kļuva par manu iecienītāko. Tagad es tās gatavoju gan Pankūku dienā, gan vienkārši brokastīs. Man nebija ne jausmas, ka tas ir tik vienkārši un ātri. Neticami gaisīgas un mīklas kā biskvīts kafijas pankūkas Pankūkas.
To varētu apēst veselu kalnu. Tik garšīgi! Visas sastāvdaļas un to daudzumi, kā vienmēr, raksta beigās.
Ko mēs darām un kā mēs to darām
Tātad, gatavojam mīklu. Pankūkas gatavo šādi – vispirms samaisa visas sausās sastāvdaļas, tad atsevišķi šķidrās sastāvdaļas. Pēc tam tās apvieno. To ir viegli atcerēties.
Tātad vispirms sauso. Ņemam cukuru, sāli, raugu un, tā kā mums ir kafijas pankūkas, šķīstošo kafiju. Vienkārši parastu, bez nekādām izsmalcinātām lietām.
Ja jums nav slinkums, izsijājiet miltus. Ja esat slinks, varat iebērt miltus bez sijāšanas. Samaisiet. Ar sausajām sastāvdaļām. Tas ir minūti, ne ilgāk.
Tagad šķidrie. Tās ir olas, sviests un piens. Olas un piens nav jānoved līdz istabas temperatūrai, tos var ņemt tieši no ledusskapja.
Vienīgā lieta, ka sviests būs jāizkausē un jāļauj tam nedaudz atdzist. Principā to var izdarīt iepriekš. Samaisīt. Var nedaudz saputot ar putojamo slotiņu. Tā ir vēl minūti vai divas.
Kā tīrīt logus tikai ar dabīgiem produktiem, lai tie vienkārši mirdzētu
Par šķidruma daļu arī ir parūpējušies. Visu apvienojiet vienā traukā. Ielejiet šķidro daļu sausajā daļā. Tieši šādi.
Lasi vēl: Balodis uz palodzes: ko stāsta šī tautas zīme
Un atkal to uzkarsē. Masa iegūst maigu krēma krāsu. Izskatās ļoti skaisti un smaržo ļoti pievilcīgi – kā kafija.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Tā cūkas krūtiņu man iemācīja gatavot saimniece no Lietuvas – viegli pagatavot mājās, bet garša lieliska (dalos receptē)by Jeļena Kuzmenko
- Konans O’Braiens ”Oskara” ceremonijā izteic joku par Putinu un Trampu – zāle sajūsmāby Sandra Ločmele
- Tas sāksies no ceturtdienas: meteorologs Toms Bricis šonedēļ visā Latvijā sola patiešām iespaidīgu siltumuby Laura Blūma