Es sievai slepus uzdāvināju lielu ziedu pušķi – kad atnācu mājās, ziedus neredzēju un sapratu…

Dzīve ir pozitīvu un negatīvu emociju sajaukums. Mēs ar sievu apprecējāmies pirms trim gadiem. Viņa jau iepriekš bija precējusies, taču pirmā laulība viņai beidzās  neveiksmīgi.

Es uzreiz iemīlējos savā sievā un pēc sešu mēnešu iepazīšanās es viņu bildināju. Pēc kāzu ceremonijas mēs sākām dzīvot kopā kā vīrs un sieva. Mums abiem paveicās ar augsti apmaksātu darbu, kas ļāva veikt nepieciešamo dzīvokļa remontu, iegādāties automašīnu un doties atvaļinājumā uz kūrortiem.

Mēs varbūt gribējām bērnus, bet tas netraucēja izbaudīt vienam otra sabiedrību. Par spīti haotiskajam dzīves ritmam, man izdevās reizēm pārsteigt sievu. Aiz loga vasara ritēja pilnā sparā, jo īpaši jūnijam bija ļoti silts. Mums bija paredzēts doties atvaļinājumā pēc divām nedēļām, bet tas tika atcelts.

Lasi arī: 5 sieviešu vārdi, kas visu dzīvi piesaista vienas vienīgas problēmas un bēdas

Mēs abi ar nepacietību gaidījām šo atvaļinājumu, jo 2021. gads bija īpaši izaicinošs gads, tāpat kā visiem pārējiem. Tajā dienā man tika piešķirta prēmija, un man radās brīnišķīga ideja iepriecināt savu partneri.

Pasūtīju 51 rozi un nosūtīju uz mājām, jo ​​sieva strādāja attālināti. Ziedi viņai būtu pārsteigums,  strādājot mājās…

Nolēmu pušķim kartīti nepievienot, domājot, ka bez tās žesta nozīme viņai būs skaidra. Es biju sajūsmā par iespēju uzdāvināt savai sievai šādu dāvanu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment