Es tajā namā nekad pa nakti nepaliktu! Latvijā pazīstama uzņēmēja atklāj nervus stindzinošu stāstu par kādu skaistu namu, kas atrodas Cēsīs….

Pazīstamā Latvijas uzņēmēja, grāmatnīcu “Zvaigznes ABC” vadītāja Vija Kilbloka sociālajos tīklos dalījusies ar kādu stāstu, ko lasot, gluži nemanot, pārņem trīsas un uzmetas zosāda. Turklāt tas ir pavisam reāls stāsts no dzīves.

Vija vietnē “Facebook” raksta, ka šim rītam, pēc gaudojošās vētras un nežēlīgā vēja, piestāvētu šis stāsts, kā dēļ šai grāmatnīcai tagad no ārpuses ir noņemts rokturis, bet otrā stāv plašais veikala vadītāja kabinets stāv pavisam tukšs.

Arī virtuve, kas iekārtota otrajā stāvā, tagad īsti netiekot izmantota, jo visa saimnieciskā iedzīve ir pārnesta uz pirmo stāvu. Tāpat arī šajā Cēsu grāmatu namā mīļi tiek gaidīti kaķi, jo tie ir vienīgie, kas šajā situācijā var kaut cik palīdzēt…

Foto – ekrānuzņēmums

Vija stāsta, ka sācies viss esot kādā vēlā vakarā… Pirms apmēram astoņpadsmit gadiem, kad veikala vadītāja Saiva palikusi vēl darbā izrakstīt rēķinus un sagatavot preces pasūtīšanai, tāpēc sanācis aizkavēties līdz vēlai naktij.

Šī tagad ir visu laiku labākā vistas gaļas recepte; Kad uzzināju, ka šādi var gatavo vistu, es nevaru beigt lietot šo recepti

Tas bijis rudens, septembra mēnesis. Tā nu viņa sēdējusi savā kabinetā otrajā stāvā pie datora, strādājusi un vēl atvadījusies “līdz rītam” no savas kolēģes Astrīdas, kura, pabeigusi uzkopt telpas, atvadījusies un devusies mājās. Tomēr Saiva vēl palikusi, jo darba bijis daudz, un lai arī pāri jau pusnaktij, viņa vēl strādā, jo dzīvo taču pavisam netālu.

Foto – Facebook

Kad pēkšņi, sēžot otrajā stāvā kabinetā, viņa sadzird, kā atveras lejā durvis un kāds nāk augšā pa kāpnēm. Soļi bijuši ļoti skaidri dzirdami, kas namā pat atbalsojušies.

Veikala vadītāja, protams, nodomājusi, ka kolēģe kaut ko piemirsusi un vēl pabļāvusi “vai kas aizmirsies”, bet atbildi tā arī neesot saņēmusi. Nodomājusi, ka kolēģe nesuklausīja un turpināja strādāt. Tomēr pēc laika nodomājusi, ka ko gan kolēģe tik ilgi tur dara, ka neiet projām?

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas notika

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment