Es vairs nevāru kartupeļus kartupeļu biezenim. Paldies pavāram, kuru pazīstu, kurš man iemācīja gatavot savādāk, daudz garšīgāk un vienkāršāk

Uz cepešpannas liek foliju un liek uz tās sausos kartupeļus.

Ja to nomizo, tad cepot būs zeltaina garoziņa. Ir garšīgi, bet biezenim nevajag. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem, uz 30-40 minūtēm.

Gatavību var viegli pārbaudīt ar zobu bakstāmo.

Lasi vēl: Zelta eņģelis viņus skūpstīs: lūk, kas gaidīs lielas naudas ienākšanu septembrī – Visums ir izvēlējies šos cilvēkus

Ja tas viegli lien iekšā kartupeļi,  ir gatavi.

Ļaujiet tiem nedaudz atdzist, nav jācenšas ātri nomizot karstos kartupeļus. Kad tie ir atdzisuši, mierīgi noņemiet mizu ar rokām.

Pēc tam gatavojiet biezeni, kā parasti esat pieraduši. Sagriežu mazos gabaliņos, samīcu, pieleju karstu pienu un sablendēreju ar blenderi.

Biezenis izrādās ļoti maigs un aromātisks, garšīgāks par kartupeļu vārīšanu.

Šoreiz man ir kartupeļu biezenis kā piedeva vistas filejai tomātu mērcē.

FOTO: Pēc kādiem padomju laika produktiem gribētos atkal pagrūstīties rindā

Lai jums labi garšo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment