Sagrieziet vienu kartupeli salmiņos un ievietojiet pannā, cepiet 1 minūti.
Pievieno pāris ēdamkarotes tomātu pastas, sāli, lauru lapu, saspiestu ķiploku un 1,5 litrus ūdens un ieliek 1 kg pelmeņu iepakojumu. Aizver ar vāku un sautē, līdz pelmeņi ir gatavi, 15-20 minūtes.
Pasniedz vakariņās. tas ir ļoti sirsnīgs un garšīgs!
Skumja ziņa grupas “Apvedceļš” klausītājiem – iespējams drīz viss mainīsies
Sastāvdaļas:
1 iepakojums pelmeņu (900 gr).
Sīpols – 1 gab.
Burkāni – 1 gab.
Kartupeļi – 1 gab.
Tomātu pasta – 2 ēd.k.
Ķiploki – 1 daiviņa
Sāls
Lauru lapa
Ūdens
Burtu skaits vārdā – kā tas patiesībā ietekmē cilvēka raksturu un likteni
Mīkstie pelmeņi kopā ar maigiem, sautētiem kartupeļiem rada perfektu tekstūras un garšas kombināciju. Sautēšanas laikā kartupeļi izdala cieti, padarot buljonu biezāku un aromātiskāku, kas piešķir ēdienam īpašu sātīgumu.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Šāda anomālija nebūs novērota jau desmit gadus – kam jāsagatavojas maija beigās un jūnija sākumāby Sandra Ločmele
- Es pagatavoju vakariņas vīrietim, kuru uzaicināju pie sevis Iecavā, bet viena kļūda sabojāja visuby Rinalds Bergmanis
- Meteorologi prognozē, kad beidzot Latvijā iestāties kārtīgs siltums, kad gaisa temperatūra būs +20 un vairāk grāduby Laura Blūma