Es vairs nevāru un necepu pelmeņus, bet gatavoju tos pēc vecmāmiņas receptes – īpašie pelmeņi pannā

Sagrieziet vienu kartupeli salmiņos un ievietojiet pannā, cepiet 1 minūti.

Pievieno pāris ēdamkarotes tomātu pastas, sāli, lauru lapu, saspiestu ķiploku un 1,5 litrus ūdens un ieliek 1 kg pelmeņu iepakojumu. Aizver ar vāku un sautē, līdz pelmeņi ir gatavi, 15-20 minūtes.

Pasniedz vakariņās. tas ir ļoti sirsnīgs un garšīgs!

Skumja ziņa grupas “Apvedceļš” klausītājiem – iespējams drīz viss mainīsies

Sastāvdaļas:

1 iepakojums pelmeņu (900 gr).
Sīpols – 1 gab.
Burkāni – 1 gab.
Kartupeļi – 1 gab.
Tomātu pasta – 2 ēd.k.
Ķiploki – 1 daiviņa
Sāls
Lauru lapa
Ūdens

Burtu skaits vārdā – kā tas patiesībā ietekmē cilvēka raksturu un likteni

Mīkstie pelmeņi kopā ar maigiem, sautētiem kartupeļiem rada perfektu tekstūras un garšas kombināciju. Sautēšanas laikā kartupeļi izdala cieti, padarot buljonu biezāku un aromātiskāku, kas piešķir ēdienam īpašu sātīgumu.

Labu apetīti!