Maksimāli izlaižu gaisu no maisiņa un cieši to sasienu.
Tagad biešu maisiņu sūtu katlā ar verdošu ūdeni.
Vāra bietes 30 līdz 60 minūtes, atkarībā no biešu lieluma.
Pēc vārīšanas, bietes var uzreiz iegremdēt aukstā ūdenī. Tā bietes ātri atdzisīs un saglabās savu krāsu, bet miziņa viegli noņemama.
Dižās Vangas pierakstos atrasts pareģojums uz 2024.gadu: ”Šis būs smags periods”
Šādam vārīšanas veidam ir vairākas priekšrocības:
Lasi vēl: Mežsargs pastāstīja, kā vienkārši atbrīvoties no odiem un knišļiem mežā un laukos. Nekas nav jāpērk.
– paliek tīrs katls
– virtuvē nav smaržas
– bietes sanāk garšīgākas un saldākas
– bietes nekontaktējas ar ūdeni, tāpēc nekļūst ūdeņainas
– saglabā spilgtu krāsu.
Tevi noteikti interesēs
- Nevēlos mainīt savu uzvārdu – kā reaģēt, ja topošā vīra ģimenei tas nepatīkby Rinalds Bergmanis
- Vecmāmiņas Annas firmas ēdiens – izcili gards kartupeļu, kāpostu un maltās gaļas sacepumsby Anete Vītola
- Sinoptiķi strauji mainījuši prognozes uz jūnija mēnesi: ”Peldkostīmus vēl varat nepirkt”by Sandra Ločmele