Es vāru bietes tikai 15 minūtes – nav jāgaida vesela stunda; Mamma šo metodi izmanto jau ilgu laiku

Bietes vārās diezgan ilgi. Kādudien mana māte man aizrādīja, ka  biešu vārīšana man aizņem pārāk daudz laika un, ka es to darot nepareizi.  Viņa parādīja savu metodi…

Otrkārt, nekādā gadījumā nenogriežiet bietes asti (kā redzams fotoattēlā), jo tad visa sula izplūdīs ūdenī. Nav nepieciešams pievienot sāli, jo dārzeņi vārīsies ilgāk, ja pievienosiet sāli.

Gudras saimnieces  apelsīnu mizas neizmet, bet izmanto – pastāstīsim kur, un vairs nekad mizas neizmetīsiet

Tālāk sekojam instrukcijai.

Soli pa solim instrukcija:

1. Uzlieciet uz plīts katlu ar ūdeni un uzvāra, un tad pievienojiet bietes, pārklājot pilnībā bietes.

2. Vāra uz lielas uguns, neaizverot vāku.

3. Ja jums īsti nepatīk smarža,  var pievienot katliņā maizes garoziņu.

Pēc tam seko pats galvenais solis

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment