Bietes vārās diezgan ilgi. Kādudien mana māte man aizrādīja, ka biešu vārīšana man aizņem pārāk daudz laika un, ka es to darot nepareizi. Viņa parādīja savu metodi…
Pirmkārt, jādara šādi: Izvēlieties vidēja izmēra bietes, ne pārāk lielas. Rūpīgi nomazgājiet tās ar švamīti, lai noņemtu virsējo slāni – mizot nav nepieciešams. Tas palīdzēs saglabāt biešu krāsu.
Lasi arī: Es tajā namā nekad pa nakti nepaliktu! Latvijā pazīstama uzņēmēja atklāj nervus stindzinošu stāstu par kādu skaistu namu, kas atrodas Cēsīs….
Otrkārt, nekādā gadījumā nenogriežiet bietes asti (kā redzams fotoattēlā), jo tad visa sula izplūdīs ūdenī. Nav nepieciešams pievienot sāli, jo dārzeņi vārīsies ilgāk, ja pievienosiet sāli.
Tālāk sekojam instrukcijai.
Soli pa solim instrukcija:
1. Uzlieciet uz plīts katlu ar ūdeni un uzvāra, un tad pievienojiet bietes, pārklājot pilnībā bietes.
2. Vāra uz lielas uguns, neaizverot vāku.
3. Ja jums īsti nepatīk smarža, var pievienot katliņā maizes garoziņu.
Pēc tam seko pats galvenais solis
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk