Sasmalciniet dilles un pievienojiet traukā ar olām, labi samaisiet.
Iepriekš sagatavoto siļķes fileju sagriež porcijās.
Sākam veidot sviestmaizes.
Katram gabaliņam pievieno sagatavoto pildījumu.
Virsū pievienojiet nedaudz parasto vai Dižonas sinepju.
Sagatavoto siļķi liek virsū sinepēm.
Uzkodas dekorējam ar diļļu zariņu un pasniedzam uz galda.
Uzkoda ir vienkārša, bet cik tā ir garšīga! Noteikti pagatavojiet to ģimenes svētkiem, esmu pārliecināts, ka visiem tas patiks!
Daudzās kultūrās siļķe jau vēsturiski ir bijusi svarīga uztura sastāvdaļa, īpaši Ziemeļeiropas un Baltijas virtuvēs. Šī tradīcija ir radījusi daudz receptes un uzkodu veidus, kas ir kļuvuši par iecienītu daļu no svētku un ikdienas galda. Siļķe ir bagāta ar omega-3 taukskābēm, vitamīniem un minerālvielām, kas padara to ne tikai garšīgu, bet arī uzturvielām bagātu piedevu.
Un tā ir budžetam draudzīga, skaisa un ļoti, ļoti garšīga uzkoda!
Ēdienu gatavošanai mums būs nepieciešami šādi produkti:
Sastāvdaļas
Siļķes fileja 2 gab
Vārīta ola 2 gab
Melnā maize
Sinepju pupiņas
Dilles
Majonēze 1 ēd.k
Latviešu talantīgais mūziķis Intars Busulis soctīklos dalījies ar elpu aizraujošu video
Es novēlu jums labu apetīti!
Kā jums patīk recepte? Vai jums patika? Ieraksti komentāros, kuras ir tavas iecienītākās uzkodas?