Evelīna Hromčenko atklāj un uzskaita “lētas” sievietes pazīmes. Grūti iebilst!

 

Vīrietis – naudasmaks

“Lēta” sieviete izvēlas vīrieti, balstoties uz viņa materiālo stāvokli. Viņa būs ar viņu kopā tik ilgi, kamēr viņš viņu nodrošinās. Naudiņa izbeidzās – laiks meklēt citu.

Ja viņam būs īslaicīgas finansiālas grūtības, viņa nesniegs viņam atbalstu, bet vienkārši aizies. Ja vīrietis investē kapitālu kādā lietā, viņai vienkārši nepietiks prāta un pacietības, lai pagaidītu pāris mēnešu, līdz varētu dzīvot greznībā.

Parasti šādām sievietēm bērni no katra apgādnieka atrodas audzināšanā pie vecākiem, bet viņas meklē sponsoru līdz tam brīdim, kamēr nezaudē jaunību un pievilcību. Tad viņām neatliek nekas cits, kā ēst ceptus kartupeļus un nēsāt lietas, kas iegādātas second hand veikalos.

Lai arī: Kas notiek ar organismu, kad tiek ēsts speķis? Tikai nenokrīti no krēsla!

Redakcijas padoms

Lēts izskats, jūtas un attiecības mūsu dzīvēs ir sastopamas ļoti bieži. Bet tas nebūt neizdaiļo sievieti. Seko sev līdzi, atrodi savu stilu, interesējies par aktualitātēm, bet nepārspīlē ar to izmantošanu. Lasi, mācies, ceļo, esi mūza mīļotajam cilvēkam, un tu būsi nevis spilgta etiķete, bet gan patiešām dārga sieviete.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment