Puisis uztaisīja plastisko deguna operāciju par 9 eiro; Tagad viņš to smagi nožēlo (foto)

Pusaudzis samaksāja 500 Filipīnu peso (9,4 EUR) par kosmētisko deguna un zoda operāciju, bet tagad to nožēlo, jo viņa seja ir deformēta. 

Jau kopš 16 gadu vecuma filipīnietim Elovam Alviso ārējais izskats bija ienākumu avots, jo viņš strādāja par modeli. Pirms trim gadiem viņš izdomāja, ka varētu uzlabot izskatu, tādējādi palielinot savas izredzes tikt izraudzītam par modeli vēl citos, ienesīgākos projektos.

Lai ietaupītu naudu, viņš devās nevis pie profesionāla plastiskā ķirurga, bet gan uzmeklēja kādu transseksuālu medmāsu vārdā Kašeka Magalanesa, kas it kā veicot arī dažādas kosmētiskās operācijas. Viņa piekrita uzlabot Elova seju par nieka 500 Filipīnu peso, un šāds piedāvājums bija pārāk labs, lai to laistu garām. Diemžēl tagad Elovs to nožēlo.

 

Pirms operācijas.
Pirms operācijas.

Puisis atceras, ka medmāsa viņam degunā un zodā injicēja kādu šķidrumu, un teica, ka tas ir kolagēns. Rezultāts patiesībā atbilda viņa vēlmēm un, acīmredzot, tas patika arī darba devējiem, jo Elovs sāka saņemt vairāk darba piedāvājumu nekā iepriekš.

Lasi arī: Darbs ārzemēs – iegūta nauda, zaudēta veselība un ģimene; Skaudri pieredzes stāsti

Viss noritēja gludi līdz brīdim, kad kopš procedūras bija pagājuši 2 gadi, jo zods un deguns sāka deformēties. Drīz vairs nebija darba piedāvājumu un puiša deguns sāka pietūkt.

Lai uzzinātu šķebinošo patiesību – kas notika procedūras laikā un kā puiša deguns izskatījās pēc tam, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment