Frāze, kuru izdzirdot no sievietes mutes, tev nevajag ar viņu vairs nekā kopīga

Tas kā likums patiesībā nozīmē “Es esmu nekāda”. Tāpēc, ka īstam cilvēkam vienmēr atradīsies spilgtāki epiteti, lai sevi raksturotu.

Ne par vienu sievieti, no kuras es esmu dzirdējis šo frāzi, neko labu pateikt es nevaru. Turklāt viena no viņām bija ļoti skaista – bet dzēra kā zirgs (galu galā no viņas skaistuma maz kas palika pāri) un bija rūdīta maita. Vēl viena šī teiciena mīļotāja noveda savu vīru (…to pašu) līdz pārvēršanās par nelabojamu izdzimteni, kāda bija arī pati.

Tāpat šo mēslu bieži var redzēt kā statusa apzīmējumu sociālajos tīklos. Spriežot pēc lapu pieauguma, kuros izteiciens parādās, to īpašnieces nekur tālu no iepriekš minētajām nav. Marasma kvintesence ir brīdis, kas bieži atkārtojas, kad šajā frāzē iezogas nospiedums, un rezultātā sanāk apgalvojums “Es esmu tāda kaka” (kas, manuprāt, vairāk atbilst patiesībai).

Lasi arī: Sēņu lasīšana, daudz dilles ēdienos – lūk par ko vēl brīnās NATO karavīri Latvijā

Šāds viedoklis nav mēģinājums apvainot visas sievietes, kuras aizstāv savu individualitāti. Tas vienkārši ir padoms atturēties no parazītfrāzes, kas vairāk raksturīga sekla rakstura būtnēm bez individualitātes.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Minna</cite>

    kurs pastaaviigi atsuutais sito ir sarakstiijis ???

  • <cite class="fn">!2!</cite>

    Eh, smuki! 🙂

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Ciema ballē puisis ieraudzīja ļoti skaistu meiteni.Protams,ies klāt un uzrunās…Kā tad sauc? (meitene) “Inga,bļe…”.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Labi teikts!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tas pats attiecas uz čaļiem. Uz jebkuru cilvēku.

  • <cite class="fn">40</cite>

    Lieliski pateikts, autors malacis :))) 100% piekrītu, vēl varētu piebilst arī internetā lasītu “Ak tad tu esi tāda, kāda esi? Apbrīnojami, ka tu tomēr esi sākusi pati apģerbties un vari sev pakaļu noslaucīt!” 😉 Jā, daži cilvēki ir jau dzimuši pilnīgi ģeniāli un ideāli, viņu perfektumu apšaubīt var būt pat bīstami. Sāks spiegt, draudēt, varbūt arī kauties un visdrīzāk piesauks “white men privilege” vai visu pasaules vīriešu sazvērestību pret visām pasaules sievietēm 😀 Un liks maksāt dzimuma nodokli, jo sievietes par idnetisku darbu taču vienmēr saņem mazāk nekā vīrieši 😀 40 gadu laikā gan neesmu redzējis nevienu šādu patiesu gadījumu, skan (rīb un dārd) tikai vīriešu vainošana un kaunināšana. Paldies Klintonei un Merkelei par labāku pasauli, paldies norvēģu resnajām blondīnēm valdībā, kuru dēļ vikingu naftas miljardi kūst kā lāstekas pavasarī… Paldies, mīļās sievietes, ka mēģinat būt īsti veči un visu laiku mums kaut ko pierādīt, tas mums visiem ir ļoti vajadzīgs 🙂

  • <cite class="fn">peska</cite>

    STULBUMS

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Prātā nāk pamācošs stāsts. Kāds dziļi ticīgs vīrs, kurš visu mūžu smagi strādājis, bet dzīvojis nabadzībā, nomirst un nonāk pie Debesu vārtiem. Satiek Dievu un pārmetoši tam jautā – kā ta nākas – visu mūžu strādāju, pildīju baušļus, gāju uz baznīcu, kur atdevu desmito tiesu. Lūdzu tevi, lai palīdzi izrauties no nabadzības, lai ģimenei nav jābadojas. Bet tu man neko nepalīdzēji. Dievs esot atbildējis – bet tu vismaz reizi būtu loterijas biļeti nopircis…
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Nopērc savu laimīgo biļeti jau šodien un pārvērt dzīvi sapnī!

Leave a Comment