Gada laikā meitene pilnībā mainīja savu dzīvi un kļuva par fitnesa zvaigzni

Tad Sāra nolēma, ka kaut kas ar to ir jādara, tā vairs nevar turpināties. Meitene sāka strādāt pie sevis. 2016. gadā viņa reģistrējās Instagram un sāka publicēt īsus video un fotogrāfijas no treniņiem. Un šobrīd viņa jau ir pieredzējusi konsultante, un viņas lapai seko vairāk nekā 136 tūkstoši abonentu.

“Pirmais solis bija pilnīgi apzināts, es patiešām domāju, ka dzīve mainīsies, ja es ļaušu tai mainīties,” saka Sāra.

Meitene saka, ka dažreiz viņai var būt grūti, viņai ir žēl sevis, dažreiz gribas raudāt, un tas ir normāli! Galvenais ir laikus savākties un doties tālāk. Ir jāstrādā pie sevis un nedot šaubām un slinkumam nekādu iespēju!

Sāra veic spēka treniņus. Un, lai gan šādu treniņu dēļ svars var palielināties muskuļu masas dēļ, meitene par to neuztraucas, viņa to dara savam priekam un viņai patīk būt spēcīgai.

Agrāk Sāra ar grūtībām nokļuva līdz liftam, bet tagad viņa var uzkāpt līdz 6. stāvam ar smagām somām rokās.

“Ne vienmēr viss ir lieliski, bet es ar to samierinos un vienkārši ignorēju visas nepatīkamās sajūtas.”

Lasi vēl: Lieliski divi veidi, kā stādīt tomātus ziemai

Sāra negrasās apstāties pie tā, un uzskata, ka laimes gadījumā nav “pirms” un “pēc”. “Es vēlos, lai mans ķermenis būtu mans instruments un palīdzētu man dzīvē. Ja es vēlos nirt vai kāpt kalnos, ķermenis nedrīkst mani apturēt. Un, ja man izdosies panākt, ka kaut viena sieviete mainās, neatkarīgi no tā, ko viņa ir darījusi iepriekš pagātnē, tad es esmu uz pareizā ceļa. Tad es daru savu darbu pareizi.”

Sāra joprojām raksta blogus sociālajos medijos un izskatās laimīga.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment