Gadžeti ideālam selfijam (jāteic, gana neparasti). Noderēs ikvienam, kurš mīl fotografēties

Teju ikviens mūsdienās ir aizrāvies ar pašbildēm. Sociālie tīkli bez tām nemaz nebūtu iedomājami! Ja arī tu vēlies piešķirt saviem selfijiem jaunu skatu, tad ieskaties un uzzini, kādi gadžeti tev to palīdzēs realizēt.

Selfiju spogulis – spogulī ir iestrādāta kamera, kas tiek palaista pēc sejas noteikšanas ierīces. Spogulis ir arī izgaismots.

Selfiju cepure – cepurē vari iestiprināt savu viedtālruni un uzlikt tam taimeri. Ja izvēlēsis pareizo leņķi, tad cepure nebūs redzama.

Belfiju nūja – šis ir atvasinājums no parastās pašbilžu nūjas, jo šīs princips ir tieši tāds pats. Atšķirība ir vienīgi tur, ka tas ir saliektas formas. īpaši paredzēts pēcpuses fotografēšanai.

Selfiju matu ķemme – šī matu ķemme ir paredzēta tikai iPhone 5 vai iPhone 5s īpašniekiem. Pats smieklīgākais ir tas, ka nekādu ieguvumu no šāda statīva nav, ja nu vienīgi nevēlies pie viena izķemmēt matus.

Selfiju magnētiskais statīvs – šis ir gana izdevies gadžets, lai uzņemtu pašbildes. To ar magnētu var piestiprināt pie jebkuras metāla virsmas. Iztur arī vieglas vēja brāzmas.

Lasi vēl: Divu bērnu māmiņu, kas paguva nosūtīt pirmsnāves selfiju, nogalināja, jo viņa atteicās no seksa

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment