Gaisīgas biezpiena bumbiņas. Iekšpusē mīkstas kā spalviņas, bet ārpusē kraukšķīgas

Šoreiz uzmeistarosim garšīgas un aromātiskas biezpiena bumbiņas, kuras ir viegli un ātri pagatavojamas. Karstā veidā bumbiņām ir pārsteidzoša kraukšķīga garoziņa un gaisīga tekstūra, bet pēc atdzesēšanas tās kļūst mīkstas un burtiski kūst mutē.

Cepot biezpiena bumbiņas, tām izveidojas zeltaini kraukšķīga garoziņa, kamēr iekšpuse paliek mīksta, maiga un sulīga. Šī kontrastējošā tekstūra piešķir bumbiņām īpašu pievilcību un padara tās baudāmas katrā kumosā. Biezpiens piešķir bumbiņām maigu un nedaudz krēmīgu garšu, kas labi sader ar viegli saldeno garoziņu. Cepšanas laikā biezpiens kļūst vēl maigāks, izceļot tā dabīgo garšu.

 

Precīzas receptes sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ķeramies klāt pagatavošanai!

 

Kā pagatavot biezpiena bumbiņas:

Bļodā mīklas pagatavošanai sajaucam biezpienu, cukuru, sāli, vanilīnu un olas. Visu kārtīgi samaisām ar dakšiņu. Ja biezpienam ir lieli graudi, labāk izmantot blenderi.

Pievienojam pusi porcijas miltu un sodu, vēlreiz visu kārtīgi samaisām.

Kā ātri un viegli iztīrīt tējkannu un cepeškrāsni – gudru saimnieču noslēpumi

Pakāpeniski pievienojam atlikušos miltus un mīcām mīklu, līdz tā kļūst mīksta un nedaudz lipīga. Centies nepārspīlēt ar miltiem, lai bumbiņas būtu mīkstas un maigas.

Tālāk seko svarīgs solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment