Galkins Jūrmalā publiski esot pazemojis Pugačovu: “Viņa uz vecumdienām skrien viņam pakaļ”

 Maksims Galkins Latvijā publiski pazemoja Allu Pugačovu. Cilvēki, kuri redzēja šo epizodi, bija vienkārši pārsteigti par komiķa uzvedību.

Kā zināms, vasaras otro pusi  ģimene Maksima un Allas ģimene parasti pavada Jūrmalā.  Pugačova un Galkins vasaru pavada mājā, kas joprojām pieder bijušā Parex bankas līdzīpašnieka Viktora Krasovicka meitai Aleksandrai Krasovickai.

Pugačova un Galkins jau vairākus gadus uzturas Villā Marta. Dzīvošana šādā īpašumā nav lēta – vasaras īres cena tiek lēsta vismaz 150 000 eiro mēnesī. To var saprast, jo villa nav vienkārši izīrēts īpašums, bet milzīgs komplekss 3706 kvadrātmetru zemesgabalā, kas ietver privāto spa, rezidenci, koncertzāli un tenisa halli.

Šoreiz humorista un dziedātājas pāris devās nevis vienkārši atpūtā Baltijas piekrastē, bet piedalījās Laimas Vaikules “Randevu” festivālā.

Ja vēlaties dzīvot laimīgi un aizmirst par visām bēdām, tad turiet šīs piecas lietas noslēpumā

Sākotnēji bija paredzēts, ka tajā uzstāsies arī pati Pugačova, taču galu galā bijusī “primadonna” tā arī neuzdrošinājās kāpt uz skatuves. Taču Galkins , kas bija noilgojies pēc lielām skatuvēm.

Brīdī, kad Pugačova un Galkins ieradās Dzintaru koncertzālē, tieši plosījās īsta viesuļvētra: brāzmains vējš un spēcīgs lietus gāza . Komiķis izvilka lietussargu, atvēra to, pasniedza Pugačovai roku, un viņi kopā vieni paši devās pie ieejas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, kas notika

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment