Galkins Jūrmalā publiski esot pazemojis Pugačovu: “Viņa uz vecumdienām skrien viņam pakaļ”

Tajā pašā laikā Galkins turēja lietussargu virs sevis. Bijusī “primadonna” nekavējoties pārmeta savam vīram.  Bet viņš atbildēja, ka viņai ir cepure galvā.  Un vispār jau drīz komiķis kāps uz skatuves.

Ja uz jūsu māju nāk svešs kaķis, tas nenotiek nejauši un var nozīmēt izmaiņas dzīvē

Un Pugačova, kas pazīstama ar savu rupjo izturēšanos, neatrada, kā atbildēt uz šādiem vārdiem. Lielā ātrumā nekavējoties video tika izlikts internetā.

Vecumdienās viņa skrien viņam pakaļ.

Kāds komentētājs nosodīja Galkina uzvedību.

Lasi vēl: Pēdējā laikā biežāk pērku kāpostus nekā gaļu: rādu, kā gatavoju neticami garšīgas kāpostu kotletes

Tīkla lietotāji norādīja, ka Galkins ar savu uzvedību burtiski pazemojis Pugačovu. Viņi raksta, ka agrāk par šādu uzvedību dziedātāja nekautrētos izlikt jebkuru vīrieti pa durvīm. Taču tagad viņa kaut kādu iemeslu dēļ pieļauj šādu nepatīkamu attieksmi.

Jāatzīmē, ka uz Jūrmalas incidenta fona ar jaunu sparu sāka izplatīties baumas par Allas Pugačovas vēlmi paņemt savus bērnus un atgriezties uz savu valsti. Šoreiz uz ilgu laiku. Taču atbildības nasta tautu rakstītiem vārdiem bijušajai “primadonnai” nedod iespēju 76 gadu vecumā mierīgi apmesties savā valstī.

Atgādināsim, ka Pugačovai Jūrmalā tika izīrēta māja ar apsardzi.

Man ir pāri 50, un tikai tagad sapratu, kāpēc nevajadzētu novēlēt “labu apetīti”

Latvijā Galkins un bijusī “primadonna” piekopj slepenu dzīvesveidu, publicējot datus par saviem ceļojumiem pēc fakta.

Viņus sagaida ļoti lielas pārmaiņas: slavenā eksperte Andžela Pērla nosauc 3 Zvaigžņu zīmes, kuru dzīve līdz augusta beigām ļoti strauji sāks mainīties

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment