Pēc šīs procedūras pannu noņemiet no karstuma, ļaujiet tai atdzist, izberiet sāli un noskalojiet pannu zem tekoša ūdens. Kad panna ir noskalota, to nav nepieciešams noslaucīt.
Novietojam to atpakaļ uz uguns, uzkarsējam. Un tad uz dakšiņas uztinam pārsēju, samērcējam to augu eļļā un pārvelkam pāri pannas iekšējai virsmai.
Pēc tam noslaukiet ar drānu, uzlejiet augu eļļas kārtu, karsējiet eļļu 3 minūtes, pēc tam noņemiet lieko eļļu un noslaukiet virsmu ar drānu.
Pēc šīs procedūras nekas nepiedegs. Tūlīt varat izmēģināt pannu un uz tās kaut ko cept, piemēram, frī. Jūs būsiet sajūsmā.
Neviens ēdiens vairs nebūs piededzis, un nebūs jādodas uz veikalu pēc jaunas pannas. Ir pilnīgi iespējams atdzīvināt veco pannu.
Paldies par jūsu uzmanību.
Nav nekāda vīra ēna… Šos faktus par ASV Pirmo lēdiju Melāniju Trampu zina tikai retais
Tevi noteikti interesēs
- Zāģskaidas kļūs vēl noderīgākas – pieredzējuši dārznieki pastāstīja, ko tām pievienotby Anete Vītola
- Ko ķīniešu zemnieki liek dobēs, stādot kartupeļus – recepte, kuru nekad nerādīs televīzijāby Anete Vītola
- Kāpēc uzglabāt kūku kopā ar āboliem – 6 triki par to, kā ābolus izmantot saimniecībā un skaistumamby Anete Vītola