Pēc šīs procedūras pannu noņemiet no karstuma, ļaujiet tai atdzist, izberiet sāli un noskalojiet pannu zem tekoša ūdens. Kad panna ir noskalota, to nav nepieciešams noslaucīt.
Novietojam to atpakaļ uz uguns, uzkarsējam. Un tad uz dakšiņas uztinam pārsēju, samērcējam to augu eļļā un pārvelkam pāri pannas iekšējai virsmai.
Pamatīgs karstums dienā un aukstums naktī: sinoptiķi ir pastāstījuši par laikapstākļiem nākamnedēļ
Lasi vēl: Es vairs nevāru un necepu pelmeņus, bet gatavoju tos pēc vecmāmiņas receptes. Pareizi sakot pelmeņi pannā
Pēc tam noslaukiet ar drānu, uzlejiet augu eļļas kārtu, karsējiet eļļu 3 minūtes, pēc tam noņemiet lieko eļļu un noslaukiet virsmu ar drānu.
Pēc šīs procedūras nekas nepiedegs. Tūlīt varat izmēģināt pannu un uz tās kaut ko cept, piemēram, frī. Jūs būsiet sajūsmā.
Neviens ēdiens vairs nebūs piededzis, un nebūs jādodas uz veikalu pēc jaunas pannas. Ir pilnīgi iespējams atdzīvināt veco pannu.
Lasi vēl: “Man arī būs zēns no Jūsu vīra!” – veikalā man priecīgi paziņoja nepazīstama jauna sieviete
Paldies par jūsu uzmanību.
Tevi noteikti interesēs
- Šo džinsu bikšu modeli jau valkā visas slavenības, 2025.gada pavasarī tas būs TOP 1: neparasti, drosmīgi, bet beidzot ērtiby Laura Blūma
- Ietiepīgs kā āzis! Eksperti nosauc 5 suņu šķirnes, kas ir ļoti “nepaklausīgas”by Laura Blūma
- Pieredzējuši dārznieki janvārī sēj šīs puķes: ja nokavēsiet, dobēs tās tās sāks ziedēt ar krietnu novēlošanosby Laura Blūma