Gandrīz izmetusi pannu, jo visa pārtika uz tās piedeg, bet, kad vecajā žurnālā ieraudzīja veidu, kā to novērst, pārdomāju

Pēc šīs procedūras pannu noņemiet no karstuma, ļaujiet tai atdzist, izberiet sāli un noskalojiet pannu zem tekoša ūdens. Kad panna ir noskalota, to nav nepieciešams noslaucīt.

Novietojam to atpakaļ uz uguns, uzkarsējam. Un tad uz dakšiņas uztinam pārsēju, samērcējam to augu eļļā un pārvelkam pāri pannas iekšējai virsmai.

Pamatīgs karstums dienā un aukstums naktī: sinoptiķi ir pastāstījuši par laikapstākļiem nākamnedēļ

Lasi vēl: Es vairs nevāru un necepu pelmeņus, bet gatavoju tos pēc vecmāmiņas receptes. Pareizi sakot pelmeņi pannā

Pēc tam noslaukiet ar drānu, uzlejiet augu eļļas kārtu, karsējiet eļļu 3 minūtes, pēc tam noņemiet lieko eļļu un noslaukiet virsmu ar drānu.

Pēc šīs procedūras nekas nepiedegs. Tūlīt varat izmēģināt pannu un uz tās kaut ko cept, piemēram, frī. Jūs būsiet sajūsmā.
Neviens ēdiens vairs nebūs piededzis, un nebūs jādodas uz veikalu pēc jaunas pannas. Ir pilnīgi iespējams atdzīvināt veco pannu.

Lasi vēl: “Man arī būs zēns no Jūsu vīra!” – veikalā man priecīgi paziņoja nepazīstama jauna sieviete

Paldies par jūsu uzmanību.

Šis tiešām darbojas! Dārzniece atklāj neticami lētu un patiešām efektīvu veidu, kā atbrīvoties no gliemežiem dārzā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment