Gardākus par šiem cepeškrāsnī ceptajiem kartupeļiem nezinu; Lieliska recepte (ēdienu apēd vienā acumirklī)

 

 

Vēlos pastāstīt par fantastiski gardu kartupeļu recepti ar vairākām papildus sastāvdaļām, kas kopā rada neticami gardu kombināciju. 

Tie nav vienkārši cepeškrāsnī cepti kartupeļi. Lai arī ēdiens ir vienkāršs, tā garša veidojas no vairākiem faktoriem, kuri jāievēro.

Kartupeļi iznāk neticami gardi, ar maigu un mīkstu iekšpusi un kraukšķīgu zeltainu garozu virspusē. Ar ķiploku aromātu šiem kartupeļiem ir grūti pretoties. Mūsu ģimenē šī ir viena no visvairāk mīļotajām receptēm.

 Lasi arī: Draugi man netic, ka es pagatavoju picu 10 minūtēs un pat nemīcu mīklu: tā ir tik garšīga, ka tai pat nav laika atdzist

Kā atgriezt spīdumu hromētajai santehnikai: divi vienkārši produkti, lai atgūtu nevainojami izskatu

Pagatavošana

Ņemam mazus kartupeļus, man ir šķirne “Baby”. Nomazgā, nomizo un liek katliņā. Ja jums ir lieli kartupeļi, varat tos sagriezt gabalos. Ēdienu gatavošanai der arī jauni kartupeļi, tie nav jāmizo. Piepildiet katlu ar aukstu ūdeni, līdz visi kartupeļi ir pārklāti.

 

Pievieno tējkaroti sāls. Liek uz plīts un uzvāra. Noņemiet putas un vāriet tieši 3 minūtes no vārīšanās brīža; kartupeļus nav nepieciešams pārvārīt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment