Vēlos pastāstīt par fantastiski gardu kartupeļu recepti ar vairākām papildus sastāvdaļām, kas kopā rada neticami gardu kombināciju.
Tie nav vienkārši cepeškrāsnī cepti kartupeļi. Lai arī ēdiens ir vienkāršs, tā garša veidojas no vairākiem faktoriem, kuri jāievēro.
Kartupeļi iznāk neticami gardi, ar maigu un mīkstu iekšpusi un kraukšķīgu zeltainu garozu virspusē. Ar ķiploku aromātu šiem kartupeļiem ir grūti pretoties. Mūsu ģimenē šī ir viena no visvairāk mīļotajām receptēm.
Kā atgriezt spīdumu hromētajai santehnikai: divi vienkārši produkti, lai atgūtu nevainojami izskatu
Tevi arī varētu interesēt
Pagatavošana
Ņemam mazus kartupeļus, man ir šķirne “Baby”. Nomazgā, nomizo un liek katliņā. Ja jums ir lieli kartupeļi, varat tos sagriezt gabalos. Ēdienu gatavošanai der arī jauni kartupeļi, tie nav jāmizo. Piepildiet katlu ar aukstu ūdeni, līdz visi kartupeļi ir pārklāti.
Pievieno tējkaroti sāls. Liek uz plīts un uzvāra. Noņemiet putas un vāriet tieši 3 minūtes no vārīšanās brīža; kartupeļus nav nepieciešams pārvārīt.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Jācep maizīte un ne tikai: kādas Senlatviešu tradīcijas jāievēro 25. jūlijā, Jēkaba dienā, lai piesaistītu veiksmi un labklājībuby Laura Andersone
- Cepeškrāsns spīdēs kā jauna – trīs tautas metodes, kas efektīvi palīdz atbrīvoties no taukiem un sodrējiemby Oskars Andersons
- Pirms pāris dienām Latvijas debesīs bija vērojami ļoti netipiski mākoņi +FOTOby Sandra Vīgante