Šo salātu pagatavošana svētkiem ir neaizvietojama! Šie nav vienkārši parastie salāti “Siļķe kažokā”, bet to īpaši greznā versija – “Karaliskais kažoks”.
Ikviens, kas ir mēģinājis šos salātus, ir sajūsmā par šo salātu maigo garšu! Es silti iesaku jums dot iespēju šai receptei, un tā kļūs par neatņemamu jūsu svētku sastāvdaļu.
Lai pagatavotu “Karalisko kažoku”, vispirms ņemam divus lielus kartupeļus. Es izvēlos kartupeļus nevis vārīt, bet gan cept cepeškrāsnī, tāpēc salāti iznāk īpaši smaržīgi. Es cepu veselus kartupeļus ar mizu folijā.
Salātus gatavoju caurspīdīgā salātu traukā, lai būtu redzami visi salātu slāņi, kas padara to izskatu īpaši pievilcīgu.
Kā pirmo kārtu izkārtoju uz rupjas rīves sarīvētus kartupeļus un izklāju tos uz salātu bļodas dibena. Virsējo daļu pārklāju ar majonēzi, izmantojot parastu kulinārijas maisiņu.
Tad siļķes vietā ņemu mūsu slepeno sastāvdaļu…
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pārējo recepti