Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanās, atstājam kāpostgalviņu iekšā vēl piecas minūtes un pēc tam uzmanīgi izņemam to, izmantojot cimdus, lai pasargātos no apdegumiem.
Uzmanīgi izņemam kāpostgalviņu no maisiņa. Pagaidām līdz tā atdziest, pēc tam pilnībā izņemam kacenu. Kāpostiem jābūt mīkstiem. Atdalām lapas un ķeramies pie tīteņu gatavošanas.
Tici man, šī kāpostu lapu apstrādes metode ievērojami vienkāršo un paātrina tīteņu gatavošanas procesu.
Vai tev šis padoms šķita noderīgs? Ja tā, atzīmē rakstu ar emocijzīmi un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem, it īpaši, ja esi kāpostu tīteņu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomiby Anete Vītola
- Lieldienās jāceļas agri un jādedzina zaļa svece: spēcīgi senlatviešu rituāli, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestībuby Laura Blūma
- Uz soliņa Dobelē pamanīju vientuļu sirmgalvi un nolēmu pieiet: uzzinot, kāpēc viņš tur sēž, es ilgi nespēju par to aizmirstby Rinalds Bergmanis