Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanās, atstājam kāpostgalviņu iekšā vēl piecas minūtes un pēc tam uzmanīgi izņemam to, izmantojot cimdus, lai pasargātos no apdegumiem.
Uzmanīgi izņemam kāpostgalviņu no maisiņa. Pagaidām līdz tā atdziest, pēc tam pilnībā izņemam kacenu. Kāpostiem jābūt mīkstiem. Atdalām lapas un ķeramies pie tīteņu gatavošanas.
Tici man, šī kāpostu lapu apstrādes metode ievērojami vienkāršo un paātrina tīteņu gatavošanas procesu.
Vai tev šis padoms šķita noderīgs? Ja tā, atzīmē rakstu ar emocijzīmi un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem, it īpaši, ja esi kāpostu tīteņu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Bietes nav nepieciešams vārīt, jo parādīšu kā tās gatavo restorānos – daudz vienkāršāk un arī garšo labākby Ļena Sokolova
- Kāpēc nevajadzētu tikties ar precētiem vīriešiem: karma un neapspriestās sekasby Rinalds Bergmanis
- Rožu selekcionāra padoms: lai rozes ziedētu krāšņi un tām veidotos ziedpumpuri, ir jāizdara tikai viena lietaby Laura Andersone