Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanās, atstājam kāpostgalviņu iekšā vēl piecas minūtes un pēc tam uzmanīgi izņemam to, izmantojot cimdus, lai pasargātos no apdegumiem.
Uzmanīgi izņemam kāpostgalviņu no maisiņa. Pagaidām līdz tā atdziest, pēc tam pilnībā izņemam kacenu. Kāpostiem jābūt mīkstiem. Atdalām lapas un ķeramies pie tīteņu gatavošanas.
Tici man, šī kāpostu lapu apstrādes metode ievērojami vienkāršo un paātrina tīteņu gatavošanas procesu.
Vai tev šis padoms šķita noderīgs? Ja tā, atzīmē rakstu ar emocijzīmi un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem, it īpaši, ja esi kāpostu tīteņu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Stādiet gurķus šādā vietā un ražu novāksiet spaiņiem – pieredzējušu dārznieku padomiby Anete Vītola
- Latvijas dabas vērotājs prognozē kāds būs aprīlis un gaidāmie svētki – sniegs var izjaukt plānusby Sandra Ločmele
- Rīga kļūs vēl nedraudzīgāka mājdzīvniekiem: plānoti jauni likumi, kas ierobežos suņu atrašanos publiskās vietāsby Laura Blūma