Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanās, atstājam kāpostgalviņu iekšā vēl piecas minūtes un pēc tam uzmanīgi izņemam to, izmantojot cimdus, lai pasargātos no apdegumiem.
Uzmanīgi izņemam kāpostgalviņu no maisiņa. Pagaidām līdz tā atdziest, pēc tam pilnībā izņemam kacenu. Kāpostiem jābūt mīkstiem. Atdalām lapas un ķeramies pie tīteņu gatavošanas.
Tici man, šī kāpostu lapu apstrādes metode ievērojami vienkāršo un paātrina tīteņu gatavošanas procesu.
Vai tev šis padoms šķita noderīgs? Ja tā, atzīmē rakstu ar emocijzīmi un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem, it īpaši, ja esi kāpostu tīteņu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Gribēju sagādāt sievai pārsteigumu, aizvedot ceļojumā, bet jau atvaļinājuma pirmajā dienā sapratu, ka visi mani labie nodomi ir izgāzušiesby Laura Andersone
- Naudas iemaksa bankomātos būs jādara pēc jauniem noteikumiem, bet kurā valstīby Sandra Vīgante
- Cilvēki ar šiem skaitļiem dzimšanas datumā ir lemti skumjām – nelaimes viņus var vajāt visu mūžuby Sandra Vīgante