Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanās, atstājam kāpostgalviņu iekšā vēl piecas minūtes un pēc tam uzmanīgi izņemam to, izmantojot cimdus, lai pasargātos no apdegumiem.
Uzmanīgi izņemam kāpostgalviņu no maisiņa. Pagaidām līdz tā atdziest, pēc tam pilnībā izņemam kacenu. Kāpostiem jābūt mīkstiem. Atdalām lapas un ķeramies pie tīteņu gatavošanas.
Tici man, šī kāpostu lapu apstrādes metode ievērojami vienkāršo un paātrina tīteņu gatavošanas procesu.
Tevi arī varētu interesēt
Vai tev šis padoms šķita noderīgs? Ja tā, atzīmē rakstu ar emocijzīmi un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem, it īpaši, ja esi kāpostu tīteņu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Atrodoties nezināmā vietā pārbaudi vai tas nav privātīpašums – varat iekulties milzu problēmās un naudas sodāby Sandra Ločmele
- Kāpēc pieredzējušas saimnieces pērk sodu vairumā un piepilda ar to saldētavu -es tagad daru tāpatby Sandra Ločmele
- Jelgavas kasiere nosauc 10 produktus, kurus vakarā lielveikalā nepērk – un paskaidro, kāpēcby Rinalds Bergmanis