Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanās, atstājam kāpostgalviņu iekšā vēl piecas minūtes un pēc tam uzmanīgi izņemam to, izmantojot cimdus, lai pasargātos no apdegumiem.
Uzmanīgi izņemam kāpostgalviņu no maisiņa. Pagaidām līdz tā atdziest, pēc tam pilnībā izņemam kacenu. Kāpostiem jābūt mīkstiem. Atdalām lapas un ķeramies pie tīteņu gatavošanas.
Tici man, šī kāpostu lapu apstrādes metode ievērojami vienkāršo un paātrina tīteņu gatavošanas procesu.
Tevi arī varētu interesēt
Vai tev šis padoms šķita noderīgs? Ja tā, atzīmē rakstu ar emocijzīmi un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem, it īpaši, ja esi kāpostu tīteņu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Aizgāju uz randiņu Liepājā un pateicu, ka man nav naudas: stāstu, kā viss izvērtāsby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc mana vecmāmiņa virtuvē zem ledusskapja lika lauru lapu – tagad tā dara visa mūsu dzimtaby Anete Vītola
- Meteorologi informē iedzīvotājus, ka tas sāksies no 11.augusta: augustā gaidāmi ekstrēmi laikapstākļiby Sandra Vīgante