Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanās, atstājam kāpostgalviņu iekšā vēl piecas minūtes un pēc tam uzmanīgi izņemam to, izmantojot cimdus, lai pasargātos no apdegumiem.
Uzmanīgi izņemam kāpostgalviņu no maisiņa. Pagaidām līdz tā atdziest, pēc tam pilnībā izņemam kacenu. Kāpostiem jābūt mīkstiem. Atdalām lapas un ķeramies pie tīteņu gatavošanas.
Tici man, šī kāpostu lapu apstrādes metode ievērojami vienkāršo un paātrina tīteņu gatavošanas procesu.
Vai tev šis padoms šķita noderīgs? Ja tā, atzīmē rakstu ar emocijzīmi un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem, it īpaši, ja esi kāpostu tīteņu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Kad mans vīrs Antons aizgāja pie manas māsas, es domāju, ka sliktāk būt nevar, taču patiesais pārsteigums nāca no manas mammasby Rinalds Zembergs
- Sniegputenis mūs pārsteigs nesagatavotus: sinoptiķi ir paziņojuši precīzu ziemas sākuma datumuby Sandra Vīgante
- Ja logā ieskrien zīlīte – tā ir laba zīme, bet, ja cits putns: katram lidotājam savs vēstījumsby Laura Andersone