Pēc mikroviļņu krāsns izslēgšanās, atstājam kāpostgalviņu iekšā vēl piecas minūtes un pēc tam uzmanīgi izņemam to, izmantojot cimdus, lai pasargātos no apdegumiem.
Uzmanīgi izņemam kāpostgalviņu no maisiņa. Pagaidām līdz tā atdziest, pēc tam pilnībā izņemam kacenu. Kāpostiem jābūt mīkstiem. Atdalām lapas un ķeramies pie tīteņu gatavošanas.
Tici man, šī kāpostu lapu apstrādes metode ievērojami vienkāršo un paātrina tīteņu gatavošanas procesu.
Vai tev šis padoms šķita noderīgs? Ja tā, atzīmē rakstu ar emocijzīmi un dalies sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem, it īpaši, ja esi kāpostu tīteņu cienītājs!
Tevi noteikti interesēs
- Maijs bija aprīlī. Sinoptiķis vīlies par jauno prognozi: “Mēs nevaram runāt par siltumu”by Sandra Ločmele
- Krējumā sautētas vistas sirsniņas – vienkārša, ekonomiska un garda maltīteby Anete Vītola
- Sinoptiķi pastāstījuši, kāds laiks gaidāms pēc 11.maija – patīkamas pārmaiņas netiek solītasby Sandra Ločmele