Gatavoju biešu un siera salātus kā restorānā: Tos apēd uzreiz un mājās tie izmaksā 15 reižu mazāk

Restorānos iecienītākie ēdieni nereti tiek gatavoti no pašām vienkāršākajām un pieejamākajām sastāvdaļām, tāpēc, ja nolem tos pagatavot mājās, tas izmaksās vairākas reizes lētāk.

Pagatavot biešu salātus mājās ir lētāk nekā restorānā vairāku iemeslu dēļ:

Sastāvdaļu izmaksas: Kad jūs pērkat sastāvdaļas mājās, jūs maksājat mazumtirdzniecības cenu. Restorāni parasti pērk lielākos daudzumos, bet tie arī uzliek piemaksu, lai segtu dažādas izmaksas. Turklāt restorānos var izmantot augstākas kvalitātes sastāvdaļas, kas ir dārgākas.

Darba izmaksas: Gatavojot mājās, jūs neesat spiesti maksāt par darba izmaksām. Restorānos ir jāapmaksā pavāru, viesmīļu un citu darbinieku darbs. Šīs izmaksas tiek iekļautas ēdiena cenā.

Noma un komunālie pakalpojumi: Restorāni maksā par telpu nomu, elektrību, ūdeni un citiem komunālajiem pakalpojumiem. Šīs izmaksas tiek sadalītas starp visiem ēdieniem, kas tiek piedāvāti.

Peļņas marža: Restorāni ir uzņēmumi, kas darbojas ar mērķi gūt peļņu. Tāpēc ēdienu cenas ietver arī peļņas maržu.

Pārdošanas un mārketinga izmaksas: Reklāma, mārketinga aktivitātes un citi ar pārdošanu saistīti izdevumi arī tiek iekļauti ēdiena cenā.

Visi šie faktori kopā veido cenu, kuru jūs maksājat restorānā. Gatavojot biešu salātus mājās, jūs varat ievērojami samazināt šīs papildu izmaksas, iegādājoties tikai nepieciešamās sastāvdaļas un izmantojot savu darba spēku un resursus.

Izdomāju, kā mājās pagatavot jaunus cepumus; Vīrs pagaršoja un nēsāja mani uz rokām

Lai uztaisītu neticami gardus biešu un siera salātus, vajadzēs šādas sastāvdaļas:

500 grami ceptu biešu;
200 grami marinētu gurķu;
Sīpols (50 grami);
100 grami siera;
Pētersīļi vai koriandrs;
5 grami ķiploku.

 

Lasi vēl: Kuri istabas augi gudrai saimniecei nekavējoties jāaizmet, lai mājās valdītu laba enerģija un miers

Sastāvdaļas mērces pagatavošanai:

150 grami krējuma;
1 ēdamkarote sinepju;
3 grami cukura;
Malti melnie pipari;
Sojas mērce un augu eļļa pa 1 ēdamkarotei;
3 ēdamkarotes citronu sulas.

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment