Gatavoju biešu un siera salātus kā restorānā; Tos apēdam vienā mirklī un mājās tie izmaksā 15 reižu mazāk

Arī sieru un sīpolus sagriežam kubiņos. Pētersīļus vai koriandru smalki sakapājam.

Ķiplokus sarīvējam uz vidējas rīves.

Visus produktus sajaucam salātu bļodā.

Manā mājā var staigāt pat baltās zeķēs, jo es, mazgājot grīdu, pievienoju šo vienu līdzekli

Mērcei paredzētās sastāvdaļas apvienojam, kārtīgi samaisām un pievienojam salātiem.

Nogaršojam ēdienu un, ja nepieciešams, pievienojam sāli.

Salāti sanāk karaliski un ļoti oriģināli.

Es zinu, ka ne visiem patīk koriandrs, bet šajos salātos tas ir tieši laikā, jo parastie pētersīļi nesniedz tādu aromātu un garšu, kas raksturīga restorānā pasniegtajiem biešu un siera salātiem. Vienkārši izmēģini salātus ar šo garšaugu, ko dēvē par Āzijas pētersīli. Esmu pārliecināta, ka tev noteikti iepatiksies koriadra specifiskā garša!

Lietus, aukstums un brāzmains vējš: meteorologs Toms Bricis precīzi atklāj dienu, kad būs jāmeklē pēc rudens jakām

Lai uztaisītu neticami gardus biešu un siera salātus, vajadzēs šādas sastāvdaļas:

500 grami ceptu biešu;
200 grami marinētu gurķu;
Sīpols (50 grami);
100 grami siera;
Pētersīļi vai koriandrs;
5 grami ķiploku.

 

 

Sastāvdaļas mērces pagatavošanai:

150 grami krējuma;
1 ēdamkarote sinepju;
3 grami cukura;
Malti melnie pipari;
Sojas mērce un augu eļļa pa 1 ēdamkarotei;
3 ēdamkarotes citronu sulas.

Ja tev noderēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos! Būsim tev pateicīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment