Gatavoju katru otro dienu. Vienkārša recepte no restorāna, kas pagatavojama 10 minūtēs

Gatavošanas process

Es ieteiktu bietes nevis vārīt, bet gan cept cepeškrāsnī: tā dārzenis kļūst sulīgs, salds, saglabājas visas derīgās vielas, un garša ir vienkārši brīnišķīga.

Sīpolu sagriež mazos kubiņos un apcep augu eļļā.

Gurķus sagriež kubiņos un pievieno sīpoliem, samaisa un sautē 5 minūtes.

Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, samaisa un sautē 2 minūtes. Noņem no plīts.

Uz rupjas rīves sarīvē bietes.

Lasi vēl: Krabju nūjiņu salāti jaunā versijā: Nestandarta recepte, apēdīs un prasīs vēl

Vārītas olas sagriež kubiņos.

Salātu bļodā sajauc visus produktus, pārlej ar majonēzi pēc garšas, svaigiem pētersīļiem un dillēm.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Izmaisa un pēc nepieciešamības pievieno sāli un piparus, vai jebkuru citu sev tīkamu garšvielu.

Salāti iznāk ļoti interesanti, ceptu sīpolu un marinētu gurķu garša tiem piešķir oriģinalitāti. Šādu ēdienu var piedāvāt viesiem, domāju, ka viņi to noteikti novērtēs.

Zinātnieki neklusē un atklāj, kura asins grupa ir vispievilcīgāka ērcēm; tās nekavējoties jums lips klāt!

VIDEO pamācība:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment