Gatavošanas process
Es ieteiktu bietes nevis vārīt, bet gan cept cepeškrāsnī: tā dārzenis kļūst sulīgs, salds, saglabājas visas derīgās vielas, un garša ir vienkārši brīnišķīga.
Sīpolu sagriež mazos kubiņos un apcep augu eļļā.
Gurķus sagriež kubiņos un pievieno sīpoliem, samaisa un sautē 5 minūtes.
Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, samaisa un sautē 2 minūtes. Noņem no plīts.
Uz rupjas rīves sarīvē bietes.
Lasi vēl: Krabju nūjiņu salāti jaunā versijā: Nestandarta recepte, apēdīs un prasīs vēl
Vārītas olas sagriež kubiņos.
Salātu bļodā sajauc visus produktus, pārlej ar majonēzi pēc garšas, svaigiem pētersīļiem un dillēm.
Izmaisa un pēc nepieciešamības pievieno sāli un piparus, vai jebkuru citu sev tīkamu garšvielu.
Salāti iznāk ļoti interesanti, ceptu sīpolu un marinētu gurķu garša tiem piešķir oriģinalitāti. Šādu ēdienu var piedāvāt viesiem, domāju, ka viņi to noteikti novērtēs.
VIDEO pamācība: