Gatavoju pīrāgu “sliņķiem”: sanāk tērēt 5 minūtes sava laika, bet pārējo paveic cepeškrāsns

Šī ir pīrāga recepte, kuru iespējams pagatavot ļoti ātri – mīklas sagatavošana prasa vien 5 minūtes, un pārējo paveic cepeškrāsns.

Rezultāts ir maigs, mīksts, gaisīgs, viegli saldens un ļoti garšīgs pīrāgs. To var pagatavot gan ar sezonas augļiem vai ogām, gan arī ar konservētiem augļiem, piemēram, ananāsiem vai persikiem. Īpaši labi der persiki.

Lasi arī: Kas visvairāk ietaupa viedtālruņa akumulatoru

Persiki ir dabiski saldi un sulīgi, kas piešķir pīrāgam bagātīgu garšu un mitruma sajūtu. To saldums ideāli papildina pīrāga mīklu, radot harmonisku garšu. Persikiem ir arī izteikts un patīkams aromāts, kas pastiprinās cepšanas laikā, piepildot virtuvi ar vilinošu smaržu un padarot pīrāgu vēl pievilcīgāku.

Džūlija Vanga beidzot atklāj, kāpēc aizgājušie radinieki parādās mūsu sapņos

PATAVOŠANAS METODE:

Bļodā sakuļ 3 olas, pievieno šķipsniņu sāls, 200 g cukura, paciņu vanilīna (1,5 g) un ar mikseri sakuļ olu masu, līdz tā kļūst gaiša un palielinās.

Jo labāk sakulsies olas, jo pīrāgs būs gaisīgāks, tāpēc puto 2-3 minūtes.

Tālāk ielej 75 g izkausēta un pilnībā atdzesēta sviesta, kā arī pievieno 150 g saldā krējuma istabas temperatūrā. Atkal izmantojiet maisītāju, lai sajauktu visas sastāvdaļas.

Trīs maģiskās decembra naktis: tikai šajās dienās sapņi piepildīsies ikvienam un atklās nākotni

 

Tagad mīklā iesijā 240 g miltu un 10 g cepamā pulvera. Neieslēdzot mikseri, sausās sastāvdaļas uzmanīgi iemaisa šķidrajās un pēc tam ar mazāko jaudu visu samaisa līdz gludai. Tādā veidā milti nelidos dažādos virzienos un neradīs daudz putekļu.

Mikseri neizmantojam ilgu laiku, ar lāpstiņu labāk iemaisīt atlikušos miltus kas ir pa bļodas malām.

Tālāk seko ļoti svarīgs solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment