Kabači, kas garšo labāk par gaļu… Neviens neticēs, ka es tos gatavoju tik vienkārši. Šī ir lieliska kabaču recepte arī svētku galdam. Mēs tos apēdām dažu minūšu laikā.
Kad vasarā sākas kabaču laiks, es sāku gatavot un turpinu līdz pat vēlam rudenim, līdz viss tiek apēsts. Neviens kabacis netiek izmests, un mana ģimene ar nepacietību gaida manus gardumus katru dienu.
Receptes ir vieglas un pieejamas ikvienam. Gatavošana notiek ātri, bez problēmām un bez dažādām sarežģītām viltībām, kas bieži vien kaitina, arī mani. Viss būs vienkārši un lēti, izmantojot tikai minimālus papildu produktus papildus jūsu kabačiem. Nu, gatavosim?
Tagad ir kabaču sezona, un iesaku pagatavot tos šādi. Sagatavošana prasa minimālu laiku, un jūs nevarēsiet noticēt, cik tas ir garšīgi. Labu apetīti un veiksmīgu gatavošanu!
Sastāvdaļas:
Cukini 1 kg.
Olas 4 gab.
Milti 5 ēd.k.
Siers 200 g.
Vārītas olas 2 gab.
Majonēze
Gurķi 2 gab.
Skābais krējums
Zaļumi, ķiploki, sāls
Pagatavošanas gaita:
Lai sāktu, sarīvējiet cukīni uz smalkās rīves. Pievienojiet nedaudz sāls un samaisiet. Atstāj uz 5 minūtēm.
Tad no kabačiem izspiediet sulu un ielieciet tos citā bļodā.
Lasi vēl: Prusaki no manas mājas izsprāga kā korķi; kā ātri no tiem tikt vaļā uz visiem laikiem?
Turpinājumu lasiet nākošajā lapā
Tevi noteikti interesēs
- Mēness sējas kalendārs 2025. gada maijam – labvēlīgas dienas visiem augiemby Anete Vītola
- Eiropa strādā pie būtiskām izmaiņām satiksmes drošības noteikumos – visvairāk tie skars automašīnas vecākas par 10 gadiemby Sandra Ločmele
- Es ilgi nesapratu, kāpēc klaigājošu vārnu nedrīkst dzīt prom… Līdz sapratu, cik nopietna kļūda tā var būtby Rinalds Bergmanis