Gatavošu kabačus pēc jaunas receptes visu atlikušo vasaru. Rezultāts ir pārsteidzoši garšīgs!

Kabači, kas garšo labāk par gaļu… Neviens neticēs, ka es tos gatavoju tik vienkārši. Šī ir lieliska kabaču recepte arī svētku galdam. Mēs tos apēdām dažu minūšu laikā.

Kad vasarā sākas kabaču laiks, es sāku gatavot un turpinu līdz pat vēlam rudenim, līdz viss tiek apēsts. Neviens kabacis netiek izmests, un mana ģimene ar nepacietību gaida manus gardumus katru dienu.

Receptes ir vieglas un pieejamas ikvienam. Gatavošana notiek ātri, bez problēmām un bez dažādām sarežģītām viltībām, kas bieži vien kaitina, arī mani. Viss būs vienkārši un lēti, izmantojot tikai minimālus papildu produktus papildus jūsu kabačiem. Nu, gatavosim?

Tagad ir kabaču sezona, un iesaku pagatavot tos šādi. Sagatavošana prasa minimālu laiku, un jūs nevarēsiet noticēt, cik tas ir garšīgi. Labu apetīti un veiksmīgu gatavošanu!

 

 

Sastāvdaļas:

Cukini 1 kg.

Olas 4 gab.

Milti 5 ēd.k.

Siers 200 g.

Vārītas olas 2 gab.

Majonēze

Gurķi 2 gab.

Skābais krējums

Zaļumi, ķiploki, sāls

22 priekšmeti: Dižā Vanga savulaik nosauca 22 spēka lietas, kas atvaira bēdas un nedienas. Ieviešot tās savā mājoklī, tu dzīvošot laimē un pārticībā

 

Pagatavošanas gaita:

Lai sāktu, sarīvējiet cukīni uz smalkās rīves. Pievienojiet nedaudz sāls un samaisiet. Atstāj uz 5 minūtēm.

Tad no kabačiem izspiediet sulu un ielieciet tos citā bļodā.

Lasi vēl: Prusaki no manas mājas izsprāga kā korķi; kā ātri no tiem tikt vaļā uz visiem laikiem?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment