Gatavošu kabačus pēc jaunas receptes visu atlikušo vasaru. Rezultāts ir pārsteidzoši garšīgs!

Kabaču masai pievienojam četras olas un četras ēdamkarotes miltu.

Visu labi samaisa un ļauj nostāvēties divas līdz trīs minūtes.

Tad pannā ielej nedaudz augu eļļas. Izklāj mīklu un izlīdzina. Manas pannas diametrs ir 24 centimetri. Apcep no abām pusēm līdz zeltaini brūnai krāsai.

Gatavās pankūkas liek uz papīra dvieļa un ļauj atdzist. Man sanāca piecas gatavas pankūkas, bet, ja padarīs tās plānākas, tad sanāktu vairāk.

Sāksim gatavot pildījumu. Smalki sagriež šampinjonus. Liek uz pannas. Tiklīdz sula iztvaiko vai varat to noliet, pievienojiet augu eļļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Cep vēl 2-3 minūtes.

Sieru un novārītas olas sarīvē uz smalkās rīves. Tāpat uz smalkās rīves sarīvē arī ķiploku.

Prusaki no manas mājas izsprāga kā korķi; kā ātri no tiem tikt vaļā uz visiem laikiem?

Sieram un olai pievienojam sēnes. Vēlams pievienot, kad tās ir pilnībā atdzisušas.

Pildījumam pievieno zaļumus.

Tad pievienojiet majonēzi un labi samaisiet.

Tagad smalki sagrieziet vienu vai divus gurķus. Uzlieciet pildījumu uz pankūkas. Izlīdzina un apkaisa ar gurķiem. Sarullē.

Pankūkas liek traukā.

Un pagatavo mērci. Smalki sakapā zaļumus un pievieno skābajam krējumam. Tāpat uz smalkās rīves sarīvē ķiploku, pievieno sāli un piparus.

Labu apetīti!

Leave a Comment