Gatavošu visu rudeni, kamēr bietes nebeigsies. Satriecoši garda uzkoda pie gaļas

Pagatavosim marinādi. Vajadzēs 2 ēdamkarotes cukura, 2 ēdamkarotes 9% etiķa, 1 tējkaroti malta koriandra, 1/2 tējkarotes maltu melno piparu un 2 ķiploka daiviņas, kas sarīvētas uz smalkas rīves. Visas sastāvdaļas sajaucam.

Pievienojam bietēm marinādi un uzlejam pa virsu 60 mililitru karstas augu eļļas. Visu kārtīgi samaisām, pārklājam ar pārtikas plēvi un ievietojam ledusskapī vismaz uz 2 stundām.

Apkaisām bietes ar grauzdētām sezama sēklām pasniedzam kopā ar gaļu. Starp citu, ja šai uzkodai pievienosi ceptus sīpolus, iegūsi jaunu un interesantu garšu.

Daudzās kultūrās bietes ir tradicionāla sastāvdaļa dažādos svētku un ikdienas ēdienos. Šīs tradīcijas piešķir bietēm emocionālu vērtību un garšas nozīmīgumu, kas padara tās par iecienītu ēdienu daudziem cilvēkiem.

Visi šie faktori kopā padara bietes par garšīgu un pievilcīgu sastāvdaļu, ko cilvēki novērtē gan tās garšas, gan uzturvērtības dēļ.

Lūk, kādas sastāvdaļas tev vajadzēs:

600 grami biešu;
1 tējkarote sāls;
2 ēdamkarotes cukura;
2 ēdamkarotes 9% etiķa;
1 tējkarote koriandra;
1⁄2 tējkarote maltu melno piparu;
2 daiviņas ķiploku;
60 mililitri augu eļļas;
Sezama sēklas.

Ja tev šī recepte šķita noderīga, atzīmē to ar “patīk” un dalies soctīklos!

Vecmāmiņa mājas stūros salika sausas lapas; Kad pārliecinājos, cik tas ir efektīvi, tagad daru to pašu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment