Ģimene iztērē turpat 350 eiro, lai glābtu 20 gadus vecu ģimenes mīluli – zelta zivtiņu

Lai veiktu sarežģīto operāciju, Dr. Bethela izmantoja mikroķirurģijas piederumus, turklāt procedūra veikta uz īpaša operāciju galda.

Viņa skaidro:

Bija tikai divas iespējas – vai nu mēs varējām iemidzināt Bobu vai arī veikt operāciju – tā izdevās lieliski.”

Dr. Bethela, kurai piešķirts īpašs sertifikāts eksotisko dzīvnieku aprūpē, ievadīja Boba mutē anestēzijas līdzekli, izmantojot caurulīti. Sirds ritma fiksēšanai izmantots miniatūrs pulsa monitors, lai noskaidrotu, vai mājdzīvnieks ir aizmidzis, kad tika sākta operācija. Šī bijusi viena no vecākajām zivīm, kādu nācies operēt.

Talantīgā veterinārārste paskaidroja, ka Boba īpašnieki ir apmierināti ar operācijas iznākumu, Bobs neapšaubāmi jau vairākus gadus iemantojis ģimenes locekļa statusu, turklāt viņš ir vecāks par ģimenē augošajiem bērniem. Jau nākamajā dienā pēc operācijas Bobs varēja doties mājās. Kā skaidro viņa saimnieki, viņam tagad klājas daudz labāk.

Dr. Bethela komentē: “Operācija ir visai sarežģīta, jo zivs ir neliela. Zivīm nav daudz asiņu, tādēļ par to zudumu operācijas laikā nav pārlieku jāsatraucas. Zivs pastāvīgi tiek samitrināta, lai tā neizžūtu.”

Tagad Bobs ir atpakaļ mājās un izbauda pienācīgu peldēšanu vairāku nedēļu laikā.

Veterinārārste piemetina: “Es mīlu savu darbu. Mēs noteikti rūpējamies par to, lai mājdzīvnieki spētu nodzīvot ilgāk. Ir patīkami redzēt dzīvnieku īpašniekus, kuri patiesi vēlas glābt dzīvniekus un palīdzēt tiem.”

Lasi vēl: Turēt vienu zelta zivtiņu ir nelikumīgi Šveicē; Iemesls liks arī tev justies vainīgam

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment