Godīgi sakot, es biju neizpratnē, kad redzēju, kā sievietes Indijā čurā. Tas ir kaut kas prātam neaptverams!

Mums nav daudz zināšanu par citu valstu īpatnībām. Indija ir miglā tīta, bet mēs pamazām uzzinām par tās noslēpumiem arvien vairāk. Arī šodien mēs tev atklāsim ko pavisam traku!

Padalīšos ar jums savos iespaidos. Pirms 20 minūtēm es devos pastaigā pa Indijas pilsētu, līdz uzgāju kaut ko neparastu un traku – sievietes čurāja. Es saprotu, ka tas nav brīnums, bet mani pārsteidza, kā viņas to dara.

Cilvēki man blakus bija mierīgi un nepievērsa tam nekādu uzmanību. Es vienīgais ar atvērtu muti skatījos, ko viņas dara. Es nekad nebiju lasījis nevienu rakstu, kas apgalvotu, ka sievietes Indijā tā dara. ES esmu pārsteigts!

 

Viņas nemaz nevairījās un uz manu pārsteigumu atbildēja tikai ar platu smaidu un ķiķināšanu. Viņas pacēla kleitas un sāka urinēt. Vai meitenes tā var darīt? Es vēl saprastu, ka viņas to darītu tur, kur neviens neredz, bet visi taču redzēja.

LASI VĒL: “Labvēlīgā tipa” dalībnieka Kaspara Tīmaņa dzīvē ienākušas sliktas ziņas

Tas bija kaut kas jauns ko es atklāju Indijā. Vēlāk izrādījās, ka viņiem tā pieņemts un tas nekas aizliegts nebija. Šķiet, ka vietējie ar to ir apmierināti. Ja vīrieši to var, tad kāpēc gan sievietes to nevarētu?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment