Greizsirdībai – nē: kā no tās atbrīvoties?

Parasti greizsirdība izpaužas nepārliecinātos par sevi cilvēkos. Bet neviens, pat Breds Pits nav pārliecināts par sevi uz visiem 100%. Tas no zīmē, ka greizsirdība ir praktiski neizbēgama. 
Greizsirdīga draudzene
Labākā paņēmiens cīņai ar greizsirdīgu draudzeni – sarunas un loģika. Tas var būt grūti, bet tev vajag atcerēties, ka tava draudzene ir normāla, vienkārši nedaudz nepārliecināta par sevi. Ja tu jūti, ka kaut kas ne tā, tad parunājies ar viņu. Pamēģini saprast, kas tieši izraisa greizsirdību. Saglabā mieru, lai nostiprinātu viņas uzticību. Tikai nevajag uzsākt šo sarunu, kad jūs abi esiet “vieglā” reibuma stāvoklī. 
Greizsirdīga bijusī
Neatkarīgi no tā kā jūs šķīrāties – tev vajag cienīt savu bijušo. Taču tas nenozīmē, ka tev ir nepieciešams viņai veltīt tikpat daudz laika. Ja bijusī atgādina par sevi sabiedriskās vietā – pamēģini ignorēt to. Pēc tam obligāti aprunājies ar viņu, labāk caur telefonu, un centies tikties ar viņu pēc iespējas retāk. Izskaidro, ka jūs nevariet būt draugi, jo viņa tam nav gatava. Šī saruna būs sāpīga, bet tas ir tā vērts.
Greizsirdīgs draugs 
Vulgāra greizsirdība draudzībā – tas ir nepieļaujami. Jūs taču neesiet 9. klases skolnieki. Tev labāk vispār beigt šīs attiecības. Diez vai kaut kas ar laiku uzlabosies. Un pārliecinies, ka tavs draugs nav gejs. 
Avots: man-port.blogspot.com
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment