Grūti noticēt, ka gurķu salāti varētu pārsteigt: žēl, ka es uzzināju recepti sezonas beigās (sīpoli, gurķi un viss, bet triks ir mērcē)

Tad vienkārši sagriež gurķus ripiņās un liek tos dziļā bļodā.

Pievienojiet apmēram pusi tējkarotes sāls un atstājiet apmēram uz 10 minūtēm.

Lasi vēl: Katru gadu augustā es 3 reizes palielinu kāpostu ražu ar 2 virtuves garšvielām (lai gudrās saimnieces man piedod)

Pēc tam notecina visu šķidrumu (sulu).

Noteciniet visu šķidrumu no sīpoliem un pārlieciet tos pie gurķiem.

Mērcei sajauciet majonēzi un skābo krējumu. Pievienojiet karoti sinepju, man ir graudainas sinepes, varat pievienot arī parastas sinepes.

 

Salātus samaisiet un pievienojiet zaļumus.

Meteorologi brīdina par lietusgāzēm, pērkona negaisiem un strauju aukstumu

Pievienojiet garšaugus. Tas ir garšīgi. Noteikti pamēģiniet to pagatavot un uzrakstiet savas atsauksmes.

Kāpēc māņticīgi cilvēki, kuri ir bagāti, novieto monētas uz palodzes

Sastāvdaļas: 

svaigi mazie gurķi 3-5 gab.

sāls 0,5 tējk

sīpols 1 gabals liels

cukurs 2 tējk

sāls 1 tējk.

etiķis 2-3 ēd.k. 9 %

ūdens 50 ml

majonēze, skābs krējums, sinepes pēc garšas, zaļumi.

Lai labi garšo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment