Grūtniecības horoskops pēc zodiaka zīmes

Grūtniecība un tās plānošana ir tikpat cieši saistīta ar astroloģiju, kā bērna piedzimšana un citi mūsu dzīves notikumi.

Pēdējā laikā aizvien vairāk uzmanības tie pievērsts grūtniecības plānošanai. Tas nozīmē, ka bērniņa ieņemšana nevar būt nejaušība. Līdzko rodas vēlme kļūt par māti, ir nepieciešams ne vien veikt izmeklējumus, bet arī iziet ārstēšanas kursu. Jo neskatoties uz vēlmi mazināt sieviešu bailes un pārdzīvojumus, ārstu viedoklis ir nepielūdzams: ideālās grūtniecības nepastāv, kā arī mūsdienās praktiski nemēdz būt pilnīgi veselu māšu.

Astrologiem jau ir uzkrātas pietiekošas zināšanas par cilvēka rakstura, veselības un likteņa ciešu saistību ar horoskopa valdošajām planētām. Pienāk laiks sākt pielietot astroloģiju arī grūtniecības plānošanas jomā.

Kam būtu jāpievērš uzmanība sievietei, atkarībā no viņas horoskopa zīmes?

Auns (21.03. – 20.04.)

Viena no stūrgalvīgākajām zodiaka zīmēm. Aunus ir grūti piedabūt aiziet pat pie terapeita, nemaz nerunājot par gulēšanu slimnīcā! Aunu sievietes ir ļoti izlēmīgas, reizēm pat pārāk. Viņas visai bieži pieņem nepārdomātus lēmumus. Taču to nevarētu attiecināt uz grūtniecību.

Auniem grūtniecība ir vesels projekts, kas tiek mērķtiecīgi un pārdomāti īstenots dzīvē. Daudzas Aunu zīmes grūtnieces sāk ļoti cītīgi apmeklēt ārstus un nodot visas analīzes. Iespējama arī otra galējība: ar karjeru pārņemtās, viņas it nemaz nepievērš uzmanību savam stāvoklim un veselībai. Taču mazuļa istabu sāk gatavot jau laicīgi, jo viņas pārāk mīl dažādas skaistas lietiņas. Gaidībās esošajām sievietēm – Auniem nepieciešams pēc iespējas biežāk atgādināt, ka viņas nedrīkst aizmirst par sevi.

Astrologi iesaka šīs zīmes topošajām māmiņām īpaši nestāstīt citiem par saviem grūtniecības plāniem. Tas ļaus pasargāt sevi no citu negatīvām emocijām un ļaunās acs. Ieteicams izvairīties no cilvēkiem, kas jums liekas nepatīkami.

Vērsis (21.04. – 21.05.)

Sievietes-Vērši ir ļoti prātīgas, viņas ļoti rūpīgi pārdomā un izplāno gan grūtniecību, gan dzemdības. Šīs sievietes pieņem lēmumu par bērniņa laišanu pasaulē vien tad, kad ir pārliecinātas, ka bērnam nekas netrūks, viņš būs pilnībā apgādāts. Vēršu zīmes grūtnieces ir ļoti nosvērtas, nekad neļaus sev nolaist tvaiku, pat neskatoties uz savu īpašo stāvokli. Viņas ir arī ļoti darbīgas, un, kā likums, turpina strādāt praktiski līdz pašai dzemdību dienai.

Ārstus Vēršu sievietes izvēlās ļoti rūpīgi un tikai pašus labākos, jo parasti ļoti baidās no sarežģījumiem. Arī analīzes viņas nodot ļoti apzinīgi. Stāvoklī esošo Vēršu vīri atzīmē, ka grūtniecības laikā viņu sievas paliek maigākas un piekāpīgākas.

Ja jūs vēl esat plānošanas stadijā, apdomājat arī savu finansiālo situāciju, jo pastāv liels risks, ka tā var pasliktināties. Bet strādāt diennaktīm ilgi un veltīt laiku bērna aprūpei jums nesanāks. Diemžēl šīs horoskopa zīmes sievietes ļoti slikti pacieš grūtniecību un dzemdības, iespējamas veselības problēmas. Vēl viena svarīga detaļa plānojot grūtniecību, pacenšaties, lai jums nesanāk bērns – Skorpions, jo Vērši ar tiem nav saderīgi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment