Grūtniecības horoskops pēc zodiaka zīmes

Dvīņi (22.05. -21.06.)

Dvīņiem grūtniecība ir kā jautrs piedzīvojums, kas uzkrita viņām kā sniegs uz galvas. Izvērtēt radušos situāciju viņas sāk krietni vēlāk. Arī iekārtot savu ģimenes ligzdiņu viņas sāk burtiski pēdējā brīdī, kad jau tuvojas dzemdības.

Tomēr, pateicoties savai dubultenerģijai, gaidībās esošās Dvīnes paspēj ne vien iekārtot bērnistabu un sagatavoties dzemdībām, bet pat apgūt kādu jaunu profesiju. Grūtnieču kaprīzes Dvīnēm ir ierastā lieta, vīriešiem nevajadzētu ņemt tās tuvu sirdij. Galu galā, daudz kas spēj sarūgtināt grūtnieci, taču pavisam drīz slikto garastāvokli nomainīs prieks. Dvīņiem ir raksturīgi rīkoties „uz dullo”, arī grūtniecība nav izņēmums. Sākumā jūs iemīlaties, tad ļaujaties mīlas jūtām un tad ar pārsteigumu atklājat, ka esat stāvoklī! Un ir ļoti labi, ja bērniņš vispār ir gaidīts… Gaidībās esošām Dvīnēm vajadzētu izvairīties no saaukstējumiem, arī grūtnieču toksikozes Dvīnes apdraud vairāk nekā visu citu Zodiaka zīmju pārstāves. Ja gribat no tā izvairīties, plānojiet grūtniecību pēc visiem priekšrakstiem un esat atbildīgas pret izmeklējumiem un analīžu nodošanu.

Vēzis (22.06. -23.07.)

Gaidībās esošās sievietes–Vēži ir visīstākās perētājas, šī vārda labākajā nozīmē. Tieši šīs zīmes pārstāves ir vislabāk piemērotas bērnu dzemdēšanai. Tam varētu traucēt vien mazā iegurņa slimības vai vecas operācijas. Jums ir svarīgi dzīvot saskaņā ar Mēness cikliem un saglabāt mieru jebkurā situācijā. It īpaši, ka grūtniecība spēj iedragāt pat visstiprāko nervu sistēmu.

Vēžiem grūtniecība jau ar tās pirmajām dienām kļūst par dzīves jēgu. Arī dzīvesbiedra meklējumi sievietēm-Vēžiem ir viņu dzīves jēga, tieši tāpēc, tiklīdz viņas apprecas, uzreiz cenšas palikt stāvoklī. Grūtniecēm–Vēžiem viss, izņemot gaidāmo mazuli, paliek otrajā plānā – gan darbs, gan draugi, gan radi. Bieži gadās tā, ka šāda pārspīlēta koncentrēšanās uz savu īpašo stāvokli noved pie pārlieku liela jūtīguma un raudulīguma. Dzeriet vairāk ūdens, biežāk ejiet dušā un veltiet īpašu uzmanību savām krūtīm. Ja grūtniecība noritēs labi, tad arī jaundzimušajam būs stipra veselība.

Vēži ar savām grūtnieču kaprīzēm mēdz burtiski novest līdz histērijai un pat asarām savus vīrus. Tieši tāpēc gaidībās esošo Vēžu vīriem gribētos novēlēt izturību un pacietību, bet topošajām māmiņām mieru un pozitīvas emocijas.

Lauva (24.07. – 23.08.)

Astrologi iesaka Lauvām grūtniecības plānošanu sākt ar asinsreces analīžu veikšanu. Lauvu valdošā panēta ir Saule. Tā atbild par sirds un asinsrites sistēmām. No asins recēšanas funkcijas ir atkarīgs asiņu pieplūdums placentai, skābekļa un barības vielu piegāde auglim. Jūsu grūtniecības plānošanā būtu jāietilpst smēķēšanas atmešanai un pareizam uzturam ar pietiekamu E un B grupas vitamīnu daudzumu, cinku.

Sievietes-Lauvas cenšas līdz sīkumiem izplānot savu grūtniecību. Protams, arī Lauvām mēdz gadīties nejaušības. Lai vai kā, bet grūtniecība it nemaz netraucē viņām turpināt veidot savu karjeru. Kas attiecas uz ārstiem, Lauvām ir nosliece krist galējībās – vai nu viņām ir vienaldzīga medicīnisko pakalpojumu kvalitāte, vai arī viņas izvēlās vislabāko un dārgāko speciālistu.

Mātišķās jūtas Lauvām nerodas uzreiz, taču mamma – Lauvene sava bērna dēļ ir gatava u visu, viņa to burtiski izpeldina savā mīlestībā. Lai gan dažām no viņām bērni un rūpes par tiem šķiet ļoti apgrūtinošas, tās prasa pielikt papildus pūles.

Jaunava (24.08. – 23.09.)

Jaunavas var pilnībā atslābt – viņām nav nekādu astroloģisko īpatnību. Jums vienkārši jāseko līdzi sava ginekologa padomiem. Jūsu valdoša planēta ir Merkurs. Tā ir pilnībā neitrāla pret bērna ieņemšanu un grūtniecību. Taču šai planētai ir ietekme uz jūsu domām grūtniecības laikā. Jaunavām ir ļoti svarīgi uztvert grūtniecību kā savdabīgu radošo procesu. Ja pieļausiet negatīvas domas – palaidīsiet arī negatīvus procesus. Ir ļoti svarīga pozitīva domāšana gan no topošās māmiņas, gan tēva puses.

Jaunavas ir dzimušas, lai kļūtu par mātēm, viņas burtiski kopš bērnības sapņo par savu mazuli. Grūtniecības un bērniņa dēļ sievietes-Jaunavas ir gatavas mainīt visu savu dzīvi, aiziet no darba, pārvākties uz citu pilsētu – vienalga, ko. Jaunavas sāk gatavoties grūtniecībai labu laiku pirms tās – apmeklē ārstus izvēlas labāku, lasa attiecīgu literatūru.

Gaidībās esošās Jaunavas parasti ir ļoti prasīgas pret saviem vīriem. Un slinkākiem vīriešiem,gādājot par topošās māmiņas komfortu, var klāties visai grūti. Viņas cenšas pēc iespējas vairāk saudzēt sevi darbā, lai, nedod Dievs, nekaitētu mazulim. Arī no apkārtējiem Jaunavas sagaida tikpat lielu uzmanību pret gaidāmo mazuli. Līdz ar to viņu vīriem jāiemācās izrādīt visu savu maigumu un mīlestību, biežāk skūpstīt un lutināt savu sievu.

Lasi vēl: Vai maz zinājāt kā mājdzīvnieki var ietekmēt jūsu mājas enerģiju?

Svari (24.09. – 23.10.)

Venera ir vairāk labvēlīga pret Svariem, nekā pret Vēršiem grūtniecības jautājumos. Sievietes-Svari pēc savas būtības ir ļoti romantiskas. Viņas dievina savu dzīvesbiedru un bieži paliek stāvolī jau pašā attiecību sākumā. Svari prot mīlēt vīriešus, tieši tāpēc ir gatavas izpatikt it visā, sākot no trauku mazgāšanas līdz visas vīra ģimenes aptekalēšanai. Grūtniecības laikā Svari kļūst par ideālām sievām un saimniecēm, viņas cep pīrāgus, garšīgi gatavo ēst, visādi citādi cenšas iepriecināt savu vīru un pārējo ģimeni.

Grūtniecības laikā svari kļūst aizmāršīgi, viņā jāatgādina gan par analīzēm, gan par ārstu apmeklēšanu. Un nedrīkst ļaut viņām pārāk aktīvi nodoties mājas solim, savādāk nogurums var negatīvi ietekmēt veselības stāvokli.  Svariem vēlams nodrošināties, ar mammas, omes, māsas vai labākās draudzenes atbalstu. Viņām nepieciešama tieši sieviešu palīdzība.

Slaiduma dēļ pārdzīvot gan nevajadzētu, tieši Svari ir tās laimīgās sievietes, kuras grūtniecība izdaiļo. Runājot par veselību, tad grūtniecības laikā tie apdraudētas nieres, visus deviņus mēnešus būtu vēlams sekot to veselībai.

Skorpions (24.10. – 22.11.)

Sievietei-Skorpionam bērni ir pats svarīgākais dzīvē. Viss, ko viņa dara darbā, viņa dara tikai bērna dēļ. Reizēm šīs horoskopa zīmes sievietes grūtniecības laikā mēdz būt ļoti agresīvas, īpaši, ja tiek aizskarta bērnu veselība vai tiesības.

Skorpiona vīram un tuviniekiem būtu jāizdabā visām grūtnieces kaprīzēm, it īpaši, ka tas nemaz nav kaprīzes, bet gan nepieciešamība, jo pēc savas dabas Skorpioni ir ļoti racionāli cilvēki. Sievietes-Skorpioni vienmēr laicīgi nodod visas analīzes, cītīgi pilda ārstu norādījumus, jau iepriekš sagatavojas dzemdībām.

Pirms bērna ieņemšanas noteikti vērsieties pie ārsta. Jums noteikti atradīsies kādas laicīgi neizārstētas mazā iegurņa slimības, urīnpūšļa vai sieviešu reproduktīvo orgānu problēmas. Tas viss var slikti ietekmēt mazuļa veselību.

Strēlnieks (23.11. – 21.12.)

Strēlnieku valdošā planēta ir Jupiters. Tā diktē filozofisku pieeju grūtniecībai. Sievietes-Strēlnieki ir ļoti līdzīgas Jaunavām: arī viņas sāk sapņot kļūt par mati jau kopš bērnudārznieku vecuma. Sākumā, spēlējoties, izdomā vārdus saviem kādreizējiem bērniem, bet vēlāk jaunībā aktīvi meklē savu bērnu tēvu. Parasti grūtniecība viņām norit bez sarežģījumiem, viņas praktiski neiet pie ārstiem un vispār ļoti maz uzmanības velta savai veselībai.

Toties par draugiem un jautrām ballītēm viņas neaizmirst pat līdz pašai dzemdību dienai. Grūtniecība padara Strēlnieces apdomīgākas un atbildīgākas. Būdamas stāvoklī, viņas izjūt milzu lepnumu par sevi. Sev līdzi uz dzemdībām viņas paņems veselu līdzjutēju komandu, vai, sliktākajā gadījumā, vīru.

Diemžēl, bet jūs neesat tās veselākas horoskopa pārstāves. Bet grūtniecība vienmēr ir dubulta slodze sievietes organismam. Līdz ar to vajadzētu jau laicīgi sākt trenēties, sekot līdzi savam svaram, jo jums ir nosliece uz tuklumu. Ja jūs neesat precējusies, bērniņa nākšanu pasaulē labāk atlikt, jo Strēlnieku bērni būs laimīgi vien tad, ja piedzims likumīgā laulībā.

Mežāzis (22.12. – 20.01.)

Astrologi iesaka Mežāžu zīmes pārstāvēm pirms grūtniecības plānošanas noteikti apmeklēt zobārstu. Sievietes-Mežāži ir slavenas ar savu patmīlību. Arī grūtniecības laikā Mežāzes izjūt savu īpašo misiju kļūt par māmiņu. Tāpēc arī visai pasaulei, ieskaitot pašas vīru, būtu jāgriežas tikai ap viņu.

Mežāžu sievietes grūtniecības laikā pieprasa gādību un lutināšanu. Savā ziņā viņu vīriem ir paveicies – viņas vienmēr konkrēti pasaka, ko grib. Tāpat kā pirms grūtniecības, stāvoklī esošās Mežāzes pieprasa no saviem vīriem pilnīgu bezierunu pakļaušanos. Un klusībā sapņo par meitas piedzimšanu.

Mežāžu zobi grūtniecības laikā tiek pakļauti milzu riskam, viņām noteikti visu deviņu mēnešu laikā jāatrodas zobārstu uzraudzībā. Jāuzņem arī pietiekoši daudz kalcija, tas Mežāžiem ļoti ātri izskalojas no organisma.

Ūdensvīrs (21.01. – 19.02.)

Parasti aktīvas sievietes–Ūdensvīri, kas gan studiju gados, gan darba gaitās vienmēr atrodas visu notikumu krustpunktā, līdz ar bērnu ienākšanu dzīvē pārtop par mājās tupētājām. Lai gan līdz pašām dzemdībām turpina aktīvi ceļot, apmeklēt ballītes un naktsklubus.

Ūdensvīru sievietes ir ļoti pašaizliedzīgas mātes, bērnu dēļ viņas ir gatavas uz visu – nomainīt darbavietu, pārdot dārglieta, vienalga, kā tik bērniem ir labi. Sievietes-Ūdensvīri prot ieplānot arī bērna dzimumu, tas ir neticami, bet viņām tiešām vienmēr piedzimst vēlamā dzimuma mazulis.

Zivis (20.02. – 20.03.)

Sievietes-Zivis redz sevi tikai un vienīgi laulībā un ar bērnu bariņu apkārt. Viņām nemaz nav tik svarīgas laulības pašas par sevi, cik svarīga ir grūtniecība. Grūtniecības laikā parasti kļūst visai nervozas, saspringtas un emocionālas. Līdz ar to visai bieži visus savu pārdzīvojumus izliek uz apkārtējiem.

Parasti būdamas visai maigas, grūtniecības laikā Zivis kļūst ļoti agresīvas, pieprasa visu savu kaprīžu izpildi. Iespējams, ka šāda emocionālā slodze saistīta ar sievietes pārdzīvojumiem par nākotni. Sievietēm-Zivīm grūtniecības laikā nepieciešams kontaktēties ar citām grūtniecēm, apmeklēt dzemdību kursus. Tas palīdzēs rast dvēseles harmoniju un tikt vaļā no slikta garastāvokļa. Jūsu vājā vieta ir vairogdziedzeris. Lai grūtniecība noritētu bez sarežģījumiem un nebeigtos ar spontāno abortu, Jums jāseko līdzi savai pašsajūtai un jākonsultējas ar endokrinologu.

Avots:

you-woman

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment