Sajauc 3 ēdamkarotes skāba krējuma ar ābolu etiķi. Pievienojiet cukuru, sāli un maltus melnos piparus.
Lasi vēl: Kāpēc zirņiem vajadzētu pievienot dzeramo sodu un rīsiem – citrona sulu: 7 restorānu šefpavāru triki, kas atvieglo ēdiena gatavošanu
Noteikti pievienojiet svaigus garšaugus, man šie salāti patīk ar dillēm.
Izņemiet gurķus no ledusskapja, noteciniet sulu.
Pievienojiet mērci, samaisiet un pasniedziet.
Arī ābolu etiķa vietā būtu ļoti garšīgi pievienot franču sinepes. Garša būs citāda, bet ne sliktāka. Uzņemiet to kā piezīmi, ja arī jums patīk šī garšviela.
Šie salāti patiks ikvienam bez izņēmuma. Sarkanos sīpolus var aizstāt ar baltajiem sīpoliem. Tas ir gaumes jautājums.
Apģērbs būs nevainojami tīrs: 3 veidi, kā likvidēt zaļos zāles traipus
Ja neesat izmēģinājuši šo mērci, noteikti to pagatavojiet, galvenais ir izvēlēties garšīgu skābo krējumu.
Sastāvdaļas:
Svaigi gurķi – 3-4 gab.
Sarkanais sīpols – 1 gab.
Skābais krējums – 3 ēd.k.
Ābolu sidra etiķis – 1 tējkarote.
Cukurs – 1/2 tējk.
Sāls – 1/2 tējk.
Malti melnie pipari
Svaigas dilles
Lasi vēl: Tualetes poda bumbas, lai palīdzētu uzturēt jūsu tualeti tīru un svaigu
Labu apetīti!